VWE gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord.
Navigatie Link overslaanVWE » Autobedrijf » Optimalisatie » Eigen website

Een professionele website voor uw autobedrijf

Waarom een eigen website via VWE?


Steeds meer autokopers en –bezitters oriënteren zich online. Een professionele website voor uw autobedrijf is dus onmisbaar. Niet alleen om uw huidige klanten een goed beeld van uw bedrijf te geven, maar ook om potentiële klanten naar uw bedrijf te krijgen.

Met een website van VWE heeft u een professionele uitstraling en worden uw bezoekers aangespoord om contact met u op te nemen. Ook op smartphones en tablets. Daarnaast is uw website goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. En het grootste voordeel is dat wij het gehele traject voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op uw autobedrijf. Profiteer van onze expertise en kies voor een website van VWE.

Actuele voorraad

Altijd uw actuele voorraad online door koppeling met adverteren via Mijn VWE

Zoekmachines

Optimaal ingericht voor zoekmachines zoals Google

Responsive

 Website geschikt voor zowel desktop, tablet als mobiele telefoon

 Content-klaar

Opgeleverd inclusief teksten en -foto's, die later aanpasbaar zijn

Direct aan de slag?

Wilt u een professionele website voor uw bedrijf? Meld u dan aan via onderstaande button en kies in het aanmeldformulier voor 'Module website'.

Aanmelden

Neem contact met mij op

Hoe werkt het?


Met een website van VWE kiest u voor een online totaaloplossing, waar gebruiksvriendelijkheid en optimale functionaliteit voorop staan. Om u tijd te besparen hebben wij het ontwerp en de techniek van de website al voor u ontwikkeld. U geeft de benodigde informatie door, zoals uw diensten en openingstijden, kiest een van de templates en wij zorgen voor een snelle oplevering. Inclusief pasklare foto’s en –teksten, zodat uw website indien gewenst direct live kan.  Maar natuurlijk kunt u uw website ook naar wens personaliseren, met eigen foto’s en teksten, en dit op ieder gewenst moment aanpassen.

Presenteer uw bedrijf en uw diensten op flexibel in te stellen pagina’s. Door de koppeling met de Advertentiemanager van VWE kunt u uw actuele voorraad altijd op uw website tonen. Maar ook uw werkplaatsdiensten kunt u volop op uw eigen website promoten. En door het toevoegen van slimme functionaliteiten en actie-knoppen spoort u de bezoeker aan om contact met u op te nemen. Wat u waardevolle contactmomenten oplevert!

> Bekijk hier een voorbeeld-website

Voordelen
 

Uw website goed vindbaar via Google
Optimaal ingericht voor Google Analytics: meet wat er gebeurt op uw website
Slimme actie-knoppen, voor effectief contact met potentiële klanten
Uw voertuiginformatie uitgebreid met een gedetailleerd Finnik autorapport
Handige functionaliteiten, zoals het tonen van een alternatief telefoonnummer gedurende sluitingstijd
Uitgebreide support tijdens én na de oplevering van uw website

De kosten


Tegen een voordelig tarief heeft u al een eigen website. U betaalt eenmalig €395,- voor de bouw van de website, uw domeinnaam en drie e-mailadressen. Vervolgens betaalt u €39,95 per maand, voor hosting* en service.

*) De hosting specificaties zijn: data 5GB, schijf 1GB, 3 e-mailaccounts en 1 database.​

Meer weten?


Wilt u meer informatie over de Module Website? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.