Navigatie Link overslaanVWE » Data oplossingen » Occasionbeleid » Dealer Occasion Manager

Verbeter je occasionbeleid met Dealer Occasion Manager

Waarom Dealer Occasion Manager van VWE?


Om goed occasionbeleid te voeren, is inzicht in de prestaties en de marktpositie van groot belang. Dealer Occasion Manager geeft dit inzicht en is een belangrijk hulpmiddel voor occasionmanagement.

Dealer Occasion Manager is gekoppeld aan de rayonindeling en geeft dan ook relevante informatie over het eigen rayon. Zo geeft de tool inzicht in hoe de verkopen in je rayon verlopen. Hoeveel voertuigen verkoop je binnen je rayon? En hoeveel daarbuiten? Maar ook: hoeveel voertuigen van jouw merk worden in je rayon verkocht door concurrenten van buiten je rayon?

In één dashboard krijgt je als dealer via verschillende indicatoren een compleet beeld van hoe je ervoor staat. Op iedere indicator kun je doorklikken voor gedetailleerde informatie, bijvoorbeeld over de verkopen of het aantal stadagen. De importeur krijgt vergelijkbare informatie, maar dan op landelijk niveau.

De tool geeft zowel importeurs als dealers inzicht in:

  • de eigen prestaties ten opzichte van de doelstelling
  • prestaties ten opzichte van het landelijk gemiddelde
  • het lokale marktaandeel
  • stadagen van occasions, uitgesplitst per model


Kortom: Dealer Occasion Manager geeft importeurs én dealers de inzichten die nodig zijn om met de verkoop van occasions een gezond rendement te kunnen halen. 

Demonstratie?

Wil je de Dealer Occasion Manager van VWE met eigen ogen zien? Vraag via onderstaande button een vrijblijvende demonstratie aan.

Aanmelden

Neem contact met mij opLouwman & Parqui maakt gebruik van Dealer Occasion Manager, de tool die de importeur en de dealers informatie geeft die nodig is om succesvol te kunnen zijn met de verkoop van occasions én om tijdig te kunnen anticiperen op actuele marktontwikkelingen.
 
“De dealer kan zijn prestaties afzetten tegen het landelijk gemiddelde, maar ook kijken hoe zijn lokale marktaandeel zich ontwikkelt”

Bart Hamminga
Manager Used Cars & Remarketing, Louwman & Parqui

Hoe leveren we?


Dealer Occasion Manager is een complete online tool, die op maat is in te richten. Zo wordt de tool gekoppeld aan de eigen rayon- of dealerindeling en kunnen eigen doelen worden ingesteld. Alles naar wens, we denken graag mee! Samen met één van onze business consultants bepaal je welke cijfers en indicatoren interessant zijn. Zodat je precies die informatie krijgt die het verschil maakt!
 

Voordelen
 

Applicatie op maat in te richten
Cijfers inzichtelijk volgens dealer- en rayonindeling
Gebruiksvriendelijk dashboard

Aanmelden


Wil je met eigen ogen zien hoe de Dealer Occasion Manager werkt? We geven graag een demonstratie! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op, voor meer informatie of een demo.