VWE gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord.
Navigatie Link overslaanVWE » Over VWE » Werken bij » Marjanka en Marco


Van Product naar Propositie
 

Marjanka (Propositiemanager) en Marco (Senior Ontwikkelaar) vertellen:
 

Vorig jaar is VWE gestart met de transitie van product- naar propositiegericht in de markt zetten van onze diensten. Marjanka en Marco werken samen in het propositieteam Mijn VWE.

“Dit jaar is het nieuwe online platform Mijn VWE gelanceerd, waarop klanten dagelijks APK’s afmelden, adverteren op Marktplaats en Autoscout en nog veel meer. We hebben klantavonden door het hele land georganiseerd, om klanten kennis te laten maken met Mijn VWE. Ons propositieteam werkt continu aan het verbeteren van functionaliteit en we voegen nieuwe dienstverlening toe. Er gebeurt veel in de markt. Dat leidt dagelijks tot wensen en ideeën van klanten of toeleveranciers”, aldus Marjanka.

Marco: “We werken volgens de SCRUM-methodiek, waardoor we flexibel kunnen inspelen op veel vragen. Maar het vereist ook kritisch zijn en keuzes maken. Deze nieuwe werkwijze wordt gevormd door de medewerkers zelf; iedereen levert zijn eigen inbreng. Om een goede basis te bieden heeft VWE voor alle propositiemedewerkers een SCRUM training georganiseerd.”

Marjanka: “Ik vind het iedere keer weer gaaf als we met collega’s nieuwe toevoegingen op Mijn VWE bedenken, om onze klanten prettiger te laten werken en te verrassen met nieuwe, slimmere toepassingen. Het is één grote bron aan mogelijkheden!”

Marco: “Naast onderdeel van het propositieteam, ben ik vanuit de stand-by dienst ook betrokken bij de continuïteit van onze dienstverlening. Met een groep van 6 collega’s zorgen we ervoor dat verstoringen worden gesignaleerd en zo snel mogelijk worden opgelost. Ik heb een veelzijdige functie, waarbij ik met diverse collega’s en uitdagingen binnen het bedrijf te maken heb.”