VWE gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord.
Navigatie Link overslaanVWE » Remarketing » Automotive Trade Center

Automotive Trade Center

Waarom Automotive Trade Center van VWE?

Met Automotive Trade Center van VWE brengen we verkoper en koper, zowel nationaal als internationaal, samen op een onafhankelijk online platform. Automotive Trade Center is een full service-platform waarin we het nationaal én (inter)nationaal zakendoen zo eenvoudig mogelijk maken. Het is een krachtig en flexibel systeem waarin u zelf bepaalt hoe u uw remarketing proces vormgeeft.


Internationaal zaken doen is niet altijd zonder risico. Want kloppen de bedrijfsdocumenten van dit buitenlandse bedrijf, krijg ik mijn BPM wel terug en is het belastingtechnisch allemaal goed geregeld? Al deze zorgen nemen wij bij u weg. Met Automotive Trade Center van VWE doet u internationaal zaken, zonder de grens over te hoeven.

Direct aan de slag?

Gebruik maken van Automotive Trade Center van VWE? Meld u dan aan via onderstaande button.

Aanmelden

Neem contact met mij op

Hoe werkt het?

Met Automotive Trade Center heeft u zelf de keuze: verkoop ik deze auto binnen mijn eigen vaste kopersgroep, of bied ik deze auto ook aan de groep internationale bedrijven die op het platform zijn aangesloten aan. Door uw occasions aan te bieden via verschillende afzetkanalen vergroot u de kans op een hoger rendement, maar wel met het gemak van één eenvoudig systeem. 


Is de occasion toegewezen aan een buitenlandse afnemer, dan zorgen wij dat het dossier in één dag is afgesloten volgens de actuele wet- en regelgeving. Dit biedt zekerheid voor zowel de aanbieder als de afnemer. Bij een binnenlandse transactie kunt u er ook voor kiezen om de afhandeling zelf te doen.

Voordelen
 

Onafhankelijk platform waar verkopers en kopers samenkomen
Internationaal zaken doen, maar nationaal leveren
Zorgeloos nationale én internationale transacties doen
Dossiers dezelfde dag gesloten conform actuele wet- en regelgeving
Geen risico's met BPM terugvordering
Zekerheid voor aanbieder en afnemer

Aanmelden


Ook gebruik maken van Automotive Trade Center van VWE? Vul dan onderstaand uw gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.