VWE gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord.
Navigatie Link overslaanVWE » Blog

Blog

Goede websites voor bedrijven die in- en verkoop doen zijn er genoeg! Mooie voorraadoverzichten, direct het inruilbedrag berekenen, een proefrit aanvragen. Maar wat zet u op uw website als u gespecialiseerd bent in onderhoud?
News
Onze nieuwe sales collega werd onlangs ingewerkt en was een dag mee op pad met een accountmanager. Hij was bij een klant die onlangs had gekozen voor ons adverteersysteem en meer uitleg wilde over wat er allemaal mogelijk was.
News
Laatst hoorde ik van een van onze accountmanagers dat zij nog geregeld ondernemers tegenkomen die hun advertenties auto voor auto opmaken en plaatsen. Om de juiste voertuiggegevens te achterhalen maken zij gebruik van de Finnik-app, maar het samenstellen van de advertenties en de foto’s erbij plaatsen, doen zij nog handmatig, per portal.
News
Dat een website onmisbaar is, is geen nieuws meer. Het begint met een technisch goede website, maar de vervolgstap is de invulling ervan. Wat laat u zien op uw website? En wat mag er zeker niet ontbreken? Vragen die ons – sinds de introductie van de Module Website – vaak gesteld worden.
News
Hoera, deze occasions zijn vandaag ook 50 jaar geworden! Benieuwd naar de lijst van alle 50-jarige? Kijk hier
News
Per 1 april veranderen er verschillende zaken in de regelgeving rondom APK. Zo wijzigt het cusumsysteem en breidt RDW de nieuwe keuringsaspectenlijst (ook wel gebrekenlijst genoemd) flink uit. Maar waarom zijn deze wijzigingen nodig?
News
Een Volkswagen Polo, Peugeot 206 en Opel Corsa uit 1999 of 2000. Dat zijn drie modellen die goed verkopen op Automarkt Nederland in Beverwijk. Bekijk hier welke auto’s er nog meer in de top-10 staan.
News
Auto’s inkopen op afstand is steeds gebruikelijker. Of u een auto koopt van een collega-ondernemer ergens in Nederland of uit het buitenland; het kopen van een auto op afstand op basis van foto’s, informatie en vertrouwen blijft soms lastig.
News
Op de Automarkt in Beverwijk komen Nederlandse autobedrijven samen met kopers uit heel Europa. Hoe ziet de dag van een standplaatshouder op de Automarkt er uit? U ziet en leest het in deze fotoreportage over Rachid Khaoudi van Autogarage Famillia.
News
Sinds begin dit jaar biedt VWE een nieuwe module aan, de Module Website. Op basis van de wensen van het autobedrijf wordt een professionele website gebouwd, altijd passend bij de huisstijl van het bedrijf. In december was Auto Carrion de gelukkige: hun website ging als eerste website live!
News

Filter