nieuwsbericht

Hoe kan ik tellerstanden registeren via Mijn VWE of via mijn softwarepakket?

Begin februari heeft de RDW 50.000 onjuiste tellerstanden verwijderd uit hun systeem. De RDW wil de juiste gegevens achterhalen en heeft u daarom een brief gestuurd met daarin het verzoek uw tellerstanden te registeren. Het registreren van de tellerstanden kan eenvoudig via Mijn VWE of via een softwarepakket welke is gekoppeld met VWE.

Hoe registreer ik de tellerstand via Mijn VWE?
Wanneer u bent ingelogd in Mijn VWE vindt u vanuit uw voertuigdossier onder het kopje ‘werkplaats’, de dienst ‘registreren tellerstanden (OKR)’. Met deze dienst registreert u de tellerstand van het betreffende voertuig. U vult hier de aanleiding in van de registratie en de actuele tellerstand. Wilt u de tellerstand registeren vanwege een andere reden? Bijvoorbeeld omdat u een tellerstand historie wilt opvragen? Kies dan voor de aanleiding: Reparatie, Onderhoud en Banden (ROB).

Hoe registreer ik de tellerstand via mijn softwarepakket?
Afhankelijk van de koppeling tussen het softwarepakket en VWE kunt u zelf de tellerstand registeren. Meer informatie hierover vindt u bij uw softwareleverancier. Indien uw softwarepakket nog geen koppeling heeft met VWE, maar u toch de tellerstand op deze manier wilt registreren? Meld u dan aan voor de Module Welkom.

Heeft u nog verdere vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met ons Klant Contact Center via 088 – 893 7001 of info@vwe.nl.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op