Eendagsverzekering

Bestel online je autoverzekering voor één dag ten behoeve van een RDW keuring

autoverzekering voor 1 dag

Eendagsverzekering

1/4

Je aanvraag wordt op werkdagen tijdens kantooruren (09:00 - 16:00 uur) verwerkt. Je bent verzekerd vanaf het moment dat je de polis per e-mail ontvangt.

De Groene kaart heeft een standaard geldigheidsduur van 1 dag, ingaande vanaf de gewenste startdatum. Het is belangrijk op te merken dat dit alleen geldt voor een 1-dag kenteken dat bij de RDW is aangevraagd. VWE behoudt zich het recht voor om de Groene kaart te ontbinden indien blijkt dat deze onterecht is aangevraagd. Raadpleeg ook de Algemene Voorwaarden van VWE.

LET OP: Vanwege de korte looptijd van de verzekering is annulering niet mogelijk."

1. Gegevens voertuig en premie

Verplichte velden

Direct een Autoverzekering voor één dag bestellen? Het kan heel gemakkelijk online!

Prijzen inclusief assurantiebelasting

Autoverzekering voor één dag € 60,50

Tijdelijke verzekering eenvoudig besteld


Bestel direct online je autoverzekering voor één dag via bovenstaand aanvraagformulier. Na de betaling via iDeal verzenden we de Groene kaart binnen één werkdag. Zo makkelijk is je auto voor 1 dag verzekerd!

 

Waarom een autoverzekering voor één dag?


Heb je je droomauto in het buitenland gekocht en geïmporteerd? Dan moet het voertuig, voordat hij de weg op mag, eerst gekeurd worden door de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer). Maak daarvoor afspraak op de website van de RDW en u vraagt daarna ook een eendagskenteken aan. Op dit moment is het belangrijk de autoverzekering te regelen voor de dag van de keuring. Je hebt namelijk een internationaal verzekeringsbewijs voor de auto nodig. Ook al is de auto maar voor 1 dag verzekerd.

Sommige verzekeraars bieden een gratis verzekering aan, maar alleen als je je definitieve kenteken daar ook verzekert. Maar is dit wel in jouw voordeel? Je wilt toch zelf de aanbieder van je autoverzekering kunnen kiezen? 


Komt mijn auto in aanmerking voor een autoverzekering voor één dag?


In samenwerking met a.s.r. biedt VWE de eendagsverzekering voor je auto. Voor slechts €60,50 (inclusief assurantiebelasting) sluit je alleen een WA-verzekering af voor de dag van keuring. Het geeft de vrijheid om zelf je definitieve autoverzekering te kiezen, zodat je mogelijk meer kunt besparen op de premie. 

Vraag hier de autoverzekering voor één dag aan. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via 088-8937001

Bekijk hier de algemene voorwaarden 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op