Eendagsverzekering

Bestel online je autoverzekering voor één dag ten behoeve van een RDW keuring

autoverzekering voor 1 dag

Eendagsverzekering

1/4

Je aanvraag wordt op werkdagen tijdens kantooruren (09:00 - 16:00 uur) verwerkt. Je bent verzekerd vanaf het moment dat je de polis per e-mail ontvangt.

De Groene kaart heeft een standaard geldigheidsduur van 1 dag, ingaande vanaf de gewenste startdatum. Het is belangrijk op te merken dat dit alleen geldt voor een 1-dag kenteken dat bij de RDW is aangevraagd. VWE behoudt zich het recht voor om de Groene kaart te ontbinden indien blijkt dat deze onterecht is aangevraagd. Raadpleeg ook de Algemene Voorwaarden van VWE.

LET OP: Vanwege de korte looptijd van de verzekering is annulering niet mogelijk."

1. Gegevens voertuig en premie

Verplichte velden

Direct een Autoverzekering voor één dag bestellen? Het kan heel gemakkelijk online!

Prijzen inclusief assurantiebelasting
Autoverzekering voor één dag € 60,50

Tijdelijke verzekering eenvoudig besteld


Bestel direct online uw autoverzekering voor één dag via bovenstaand aanvraagformulier. Na de betaling via iDeal verzenden we de Groene kaart binnen één werkdag. Zo makkelijk is uw auto voor 1 dag verzekerd!

 

Waarom een autoverzekering voor één dag?


U heeft uw droomauto gevonden in het buitenland en deze geïmporteerd? Dan moet uw auto, voordat hij de weg op mag, eerst gekeurd worden door de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer). U maakt daarvoor afspraak op de website van de RDW en u vraagt daarna ook een eendagskenteken aan. Op dit moment is het belangrijk de autoverzekering te regelen voor de dag van de keuring. U heeft namelijk een internationaal verzekeringsbewijs voor de auto nodig. Ook al is de auto maar voor 1 dag verzekerd.

Sommige verzekeraars bieden u een gratis verzekering aan, maar alleen als u uw definitieve kenteken daar ook verzekert. Maar is dit wel in uw voordeel? U wilt toch zelf de aanbieder van uw autoverzekering kunnen kiezen? 


Komt mijn auto in aanmerking voor een autoverzekering voor één dag?


Daarom biedt VWE in samenwerking met a.s.r. de eendagsverzekering voor uw auto. Voor €60,50 (inclusief assurantiebelasting) sluit u alleen een WA-verzekering af voor de dag van keuring en daarna zit u nergens meer aan vast. Dit geeft u de vrijheid om zelf uw definitieve autoverzekering te kiezen, zodat u allicht meer kunt besparen op de premie. 

Vraag hier de autoverzekering voor één dag aan. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons via 088-8937001

Bekijk hier de algemene voorwaarden 

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op