Over VWE

VWE Automotive; autoriteit in autobranche.

over vwe

Een bedrijf met oplossingen voor de autobranche

VWE Automotive is al meer dan 30 jaar zakelijk dienstverlener voor de autobranche. Ton Vestering richtte het bedrijf ruim vier decennia geleden op. Inmiddels is VWE Automotive de grootste RDW-provider van Nederland. VWE Automotive is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 150 werknemers. Het kantoor staat in Heerhugowaard, maar er zijn ook kantoren geopend in Duitsland en Frankrijk.

Vandaag de dag ontzorgt VWE de autobranche met slimme online tools, exportdienstverlening, remarketingdienstverlening, marktcijfers en voertuiginformatie. VWE vervult ook een kennisrol op gebied van wet- en regelgeving en adviseert hierin. Kortom; VWE ondersteunt in alle bedrijfsprocessen. Zodat bedrijven zich bezig kunnen houden met zaken die er echt toe doen.  

Meer over het bedrijf

VWE Automotive als werkgever

Kiezen voor VWE is kiezen voor een organisatie waarin passie voor de autobranche en ondernemerschap centraal staan. Dit ondernemerschap komt terug in onze collega's die de drive hebben om te presteren. Om steeds weer beter te worden in ons vak krijgen we vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. VWE Automotive te Heerhugowaard is altijd op zoek naar versterking op verschillende gebieden. Bekijk alle vakgebieden hier. Hier vind je ook meer over hoe het is om te werken bij VWE Automotive en welke carrièrekansen er wellicht voor jou liggen.

Werken bij

Vacatures

Alles wat u moet weten over ons

Onderstaand vind je interessante onderwerpen met betrekking tot VWE Automotive. VWE neemt het werk graag uit jouw handen.

Spring snel naar

Over ons

Downloads

Op deze pagina vind je Handleidingen, Voorwaarden, Onderzoeken, Whitepapers, Formulieren en

Lees meer
Laatste nieuws

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op