Autobedrijf starten

U wilt een autobedrijf starten, maar wat moet u eigenlijk allemaal regelen? VWE was zelf ooit een startend autobedrijf. Daarom weten wij wat u nodig heeft als u autohandelaar wilt worden.

start

Autobedrijf starten

U wilt een autobedrijf beginnen en autohandelaar worden, maar wat moet u eigenlijk allemaal regelen? Voor een autodealer zijn er veel zaken relevant, zoals registratie bij de Kamer van Koophandel, RDW-erkenningen, verzekeringen, inrichten van de processen en ga zo maar door. VWE ondersteunt al meer dan 20 jaar ondernemers in de autobranche. VWE was zelf ooit een startend autobedrijf. Daarom weten wij wat u nodig heeft als u autohandelaar wilt worden. VWE is ook RDW provider. Er zijn al ruim 10.000 autobedrijven en garages klant bij VWE. Wij helpen ook u graag op weg bij het starten van uw eigen autobedrijf! 

Kijk op autobedrijfstarten.nl

Wat kan VWE voor u betekenen?

  • Zijn de RDW-erkenningen al geregeld?
    Hoe regel ik RDW-erkenningen? Als u de benodigde RDW-erkenningen heeft aangevraagd, heeft u een provider nodig om RDW-meldingen te doen. Via VWE verwerkt u snel en eenvoudig alle noodzakelijke RDW-meldingen: vrijwaren (ORB), APK, tenaamstellen (TV), demontage (ORAD) en export (OREH). Met onze EasyKey en mobiele website voor vrijwaren is het zelfs mogelijk om onderweg te vrijwaren. Maar ook als de erkenningen nog niet rond zijn, adviseren wij u graag! Klik hier voor een overzicht van de erkenningen van de RDW en om een erkenning aan te vragen. VWE helpt (startende) autobedrijven graag verder.

  • Hoe richt ik mijn bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in?
    Hoe adverteer ik mijn voertuigen snel op meerdere websites? Hoe zorg ik voor een volle werkplaats? Wil ik mijn klanten garantie bieden? Hoe krijg ik inzicht in wat er gebeurt in de markt? Als u net begint met uw autobedrijf, is het logisch dat u niet direct alle processen op orde heeft. Mijn VWE helpt u met deze zaken. U kunt met Mijn VWE adverteren en nog veel meer. Wij adviseren u graag over het efficiënt inrichten van alle processen, zodat u meer tijd over houdt om te focussen op uw nieuwe bedrijf.

  • Een eigen website door VWE
    Steeds meer autokopers en -bezitters oriënteren zich online. Een professionele website is daarom onmisbaar voor startende autodealers. Met een website van VWE spoort u bezoekers aan om contact met u op te nemen, wat u waardevolle leads oplevert. Wij zorgen dat u vindbaar bent in zoekmachines zoals Google, doordat de nieuwste technieken zijn toegepast. We nemen het hele traject van de bouw van de website uit handen, zodat u zich op uw nieuwe bedrijf kunt richten!

 

Start met de juiste garageverzekering

Een goede verzekering is erg belangrijk en deze mag zeker niet ontbreken als u start met een autobedrijf. Graag verwijzen wij u naar DealerServices.eu, onze verzekeringspartner. Zij zijn dé specialist in verzekeringsoplossingen voor de autobranche. 

Ga naar de website www.dsgarage.eu waar u meer informatie vindt over garageverzekeringen voor het beginnen van een garage. Op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u liever telefonisch contact? De adviseurs van DealerServices zijn te bereiken op 088 – 054 5010. 

 

Ondersteuning bij het starten van uw autobedrijf

Wij hebben alles in huis om uw autobedrijf een vliegende start te geven. Neem voor al uw vragen contact op met ons Klant Contact Center via 088 – 893 7020 of laat uw gegevens achter. Eén van onze medewerkers neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op. Dus begin gauw met uw autohandel!

 

Kijk op autobedrijfstarten.nl

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op