Autobedrijf starten

Je wilt een autobedrijf starten, maar wat moet je eigenlijk allemaal regelen? Vanuit onze eigen ervaring weten we exact wat essentieel is voor elke autohandelaar.

start

Autobedrijf starten

Je wilt een autobedrijf beginnen en autohandelaar worden, maar wat moet je eigenlijk allemaal regelen?  Als voormalig autobedrijf kennen we de unieke behoefte van autohandelaren. Vanuit onze eigen ervaring weten we daarom exact wat essentieel is voor elke autohandelaar. Voor een autodealer zijn er veel zaken relevant. Zoals registratie bij de Kamer van Koophandel, RDW-erkenningen, verzekeringen, inrichten van de processen en ga zo maar door. VWE ondersteunt al meer dan 20 jaar ondernemers in de autobranche. VWE was zelf ooit een startend autobedrijf. Daarom weten wij wat je nodig hebt als je autohandelaar wilt worden. VWE is ook RDW provider. Er zijn al ruim 10.000 autobedrijven en garages klant bij VWE. Wij helpen ook jou graag op weg bij het starten van je eigen autobedrijf! 

Kijk op autobedrijfstarten.nl

Wat kan VWE voor jou betekenen?

  • Zijn de RDW-erkenningen al geregeld?
    Hoe regel ik RDW-erkenningen? Als je de benodigde RDW-erkenningen heeft aangevraagd, heb je een provider nodig om RDW-meldingen te doen. Via VWE verwerk je snel en eenvoudig alle noodzakelijke RDW-meldingen: vrijwaren (ORB), APK, tenaamstellen (TV), demontage (ORAD) en export (OREH). Met onze EasyKey en mobiele website voor vrijwaren is het zelfs mogelijk om onderweg te vrijwaren. Maar ook als de erkenningen nog niet rond zijn, adviseren wij je graag! Klik hier voor een overzicht van de erkenningen van de RDW en om een erkenning aan te vragen. VWE helpt (startende) autobedrijven graag verder.

  • Hoe richt ik mijn bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in?
    Hoe adverteer ik mijn voertuigen snel op meerdere websites? Hoe zorg ik voor een volle werkplaats? Wil ik mijn klanten garantie bieden? Hoe krijg ik inzicht in wat er gebeurt in de markt? Als je net begint met je autobedrijf, is het logisch dat je niet direct alle processen op orde hebt. Mijn VWE helpt je met deze zaken. Je kunt met Mijn VWE adverteren en nog veel meer. Wij adviseren je graag over het efficiënt inrichten van alle processen, zodat je meer tijd over houdt om te focussen op je nieuwe bedrijf.

  • Een eigen website door VWE
    Steeds meer autokopers en -bezitters oriënteren zich online. Een professionele website is daarom onmisbaar voor startende autodealers. Met een website van VWE spoor je bezoekers aan om contact met je op te nemen, wat je waardevolle leads oplevert. Wij zorgen dat je vindbaar bent in zoekmachines zoals Google, doordat de nieuwste technieken zijn toegepast. We nemen het hele traject van de bouw van de website uit handen, zodat je je kunt richten op je nieuwe bedrijf!

 

Start met de juiste garageverzekering

Een goede verzekering is erg belangrijk en deze mag zeker niet ontbreken als je start met een autobedrijf. Graag verwijzen wij je naar DealerServices.eu, onze verzekeringspartner. Zij zijn dé specialist in verzekeringsoplossingen voor de autobranche. 

Ga naar de website www.dsgarage.eu waar je meer informatie vindt over garageverzekeringen voor het beginnen van een garage. Op de website kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Heb je liever telefonisch contact? De adviseurs van DealerServices zijn te bereiken op 088 – 054 5010. 

 

Ondersteuning bij het starten van jouw autobedrijf

Wij hebben alles in huis om je autobedrijf een vliegende start te geven. Neem voor al je vragen contact op met ons Klant Contact Center via 088 – 893 7020 of laat je gegevens achter. Eén van onze medewerkers neemt dan binnen twee werkdagen contact met je op. Dus begin gauw met je autohandel!

 

Kijk op autobedrijfstarten.nl

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op