Aanmelden als klant

adverteren op mijn vwe

Klant worden?

modules

 

Aanmelden als klant

1. Kies uw modules

Kies een van de drie opties:

Direct een kluis bestellen?
Als u de RDW-erkenning OREH of EDD heeft, bent u verplicht om de blanco kentekenbewijzen deel II in een kluis te bewaren. VWE biedt 2 soorten RDW-goedgekeurde kluizen aan: een kluis met sleutelslot of met elektronisch cijferslot. Beide kluizen hebben als buitenmaat 330 x 450 x 380 en binnenmaat 240 x 380 x 292 (beide  in mm  h x b x d). Bekijk de exportshop voor de prijzen. Andere formaten zijn op aanvraag, neem hiervoor contact met ons op.

Wilt u een kluis bestellen?
Welk type kluis wilt u bestellen?
Heeft u al een website?

Kijk voor meer informatie over de module Website op deze pagina.

2. Aanvullende diensten

Niet alle diensten komen terug in de modules; sommige specifieke diensten bieden we naast de modules aan. U kunt deze aanvullende diensten automatisch naast de modules gebruiken, zonder abonnement. U hoeft ze dan hieronder niet aan te vinken. Maakt u veel gebruik van deze diensten, dan kunt u er ook een abonnement voor afsluiten. U betaalt dan een vast bedrag per maand en een lager tarief per transactie. Vink in dat geval de betreffende dienst(en) wel hieronder aan.

3. Voer uw gegevens in

Velden met een groene stip zijn verplicht; deze informatie hebben wij nodig om de aanmelding te verwerken.

Bent u al een klant bij VWE?
Contactpersoon aanhef
Lid garageformule
Lid BOVAG
BOVAG onderdeel

Let op: om gebruik te maken van onze RDW-diensten, is een RDW-nummer nodig. Heeft u deze nog niet? Vraag deze dan z.s.m. aan bij RDW. U kunt uw aanmelding wel afronden en het RDW-nummer op een later moment doorgeven.
 

4. Vul uw betaalgegevens in

 

De kosten van de gekozen module(s) en de afgenomen transacties worden per maand gefactureerd. Daarnaast berekenen we eenmalig € 49,95 aanmeld- en opstartkosten.

U betaalt bij ons via automatische incasso

Verplichte velden

Vragen? Bel ons op 088 - 893 7020

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op