Voorraadmonitor

Alle manieren van leveren hebben één ding gemeen: we denken graag mee en begeleiden van A tot Z. Zodat u er geen omkijken naar heeft!

voorraadmonitor

Waarom voorraadinzicht via VWE?


Als kredietverstrekker in de voertuigbranche wilt u precies weten welke financiële risico’s u loopt. Dat vraagt om een actueel inzicht in de gefinancierde bedrijfsvoorraad van alle bedrijven waarmee u zaken doet. VWE Voorraadmonitor geeft dat inzicht!

Met VWE Voorraadmonitor heeft u altijd een actueel overzicht van de complete bedrijfsvoorraad van alle aangesloten autobedrijven, met daarbij de voertuiggegevens, inclusief actuele taxatiewaarden. Daarnaast krijgt u een overzicht met de risico-indicatoren per autobedrijf en kunt u alerts instellen, waardoor u in één oogopslag kunt beoordelen en mogelijke risico’s tijdig kunt signaleren. Snel, volledig en betrouwbaar. En dat geeft extra zekerheid bij het zakendoen.

 

Hoe leveren we?


Het voorraadinzicht is op verschillende manieren te verkrijgen; u haalt de data binnen op de manier die aansluit bij het proces. Wilt u periodiek een overzicht ontvangen? Dat kan! Maar het is ook mogelijk om de data binnen te halen via een webservice. Ook kunnen we uw eigen data verrijken, door een set kentekens aan te vullen met voertuiggegevens en taxatiewaarden.

Alle manieren van leveren hebben één ding gemeen: we denken graag mee en begeleiden van A tot Z. Zodat u er geen omkijken naar heeft!

Voordelen

Direct inzicht in de actuele status van uitstaande financieringen
Hogere financieringsdekking door permanente controle
Financiering direct innen na verkoop
Actuele, accurate en betrouwbare informatie

Aanmelden


Wilt u met eigen ogen zien hoe VWE Voorraadmonitor werkt? We geven graag een demonstratie! Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op, voor meer informatie of een demo.

Contact over voorraadmonitor

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op