Remarketingstraat

Remarketingstraat van VWE: Componenten of totaaloplossing?

fleet en lease

Waarom de Remarketingstraat van VWE?


“Het maken van keuzes op basis van harde feiten wordt cruciaal”

“Compliance is key in onze sector”

“Kostenverlaging is een blijvend thema”


Spelen deze onderwerpen ook bij jouw bedrijf? VWE biedt een uniek en compleet dienstenpakket, speciaal gericht op de remarketingflow van leasemaatschappijen en fleetowners. Behaal het maximale rendement uit jouw remarketing, terwijl je geen omkijken meer hebt naar de operationele afhandeling ervan. Van unieke kennis ter onderbouwing van beleidskeuzes, tot volledige outsourcing van processen. Modulair in te zetten en afgestemd op jouw bedrijfsprocessen.

remarketingstraat

 

Hoe werkt het?

Alle onderdelen van de Remarketingstraat kunnen als losse componenten afgenomen worden, zo creëer je de perfecte Remarketing-service voor jouw bedrijf. Onderstaand lichten we een aantal onderdelen van de Remarketingstraat uit.

 

Kentekenbeheer

Efficiënte remarketing start vanuit goed kentekenbeheer. Dit proces vraagt veel kennis en is arbeidsintensief. VWE kan alle kenteken- en RDW-gerelateerde handelingen en beheerprocessen overnemen. Efficiënt, risicoloos en altijd volgens de actuele wet- en regelgeving.

Meer informatie

 

Remarketingdata

Voor bedrijven die zich richten op remarketing levert VWE belangrijke stuurinformatie. Je hebt informatie in handen over de occasion- en exportmarkt, waarmee je de juiste beslissingen voor de remarketing van voertuigen kunt nemen. Zo heb je inzicht in welke modellen interessant zijn voor export, wat moeilijk verkoopbare voertuigen zijn en in welk deel van het land een model juist het snelst verkocht wordt. 

Meer informatie

 

Automotive Trade Center

Snel en simpel online zaken doen: Automotive Trade Center is een transparant online veil- en handelsplatform met full-service ondersteuning bij het complete aan- en verkoopproces. Als onafhankelijke partij verbinden wij kopers en verkopers en maken we onbezorgde handelstransacties mogelijk. Met Automotive Trade Center wordt, met name internationaal, zaken doen eenvoudig en worden handelsbarrières weggenomen.

Meer informatie

 

Administratieve afhandeling en uitgifte

VWE is gespecialiseerd in het taxfree leveren van voertuigen. Onze processen zijn op zo’n manier ingericht dat financiële risico’s tot een minimum gereduceerd zijn. De uitgifte is een risicovolproces vanwege controles op betaling, vrijwaring, identiteit rechthebbende en juistheid van aangeleverde transportbewijzen. VWE neemt de zorg en risico’s van dit belangrijke proces volledig van je over.

Voordelen

Uniek inzicht in occasion- en exportmarkten; zowel het huidige marktbeeld als slimme voorspellingen

Flexibel veil- en handelsplatform waarin jouw aanbod beschikbaar is voor door je geselecteerde kopersgroepen

Outsourcing van kentekenbeheerprocessen: continue aansluiting op wet- en regelgeving zonder investering in jouw eigen systeem

Volledige administratieve afhandeling van remarketingtransacties, zowel nationaal als internationaal, met transparante, compliant dossiervorming

Volledige afhandeling van het logistieke proces

40 jaar praktijk ervaring van VWE in voertuigprocessen, export en import dienstverlening

Meer informatie


Wil je meer informatie over de Remarketingstraat van VWE? Vul dan onderstaand jouw gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Contact over remarketingstraat

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op