Remarketingstraat

Remarketingstraat van VWE: Componenten of totaaloplossing?

fleet en lease

Waarom de Remarketingstraat van VWE?


“Het maken van keuzes op basis van harde feiten wordt cruciaal”

“Compliance is key in onze sector”

“Kostenverlaging is een blijvend thema”


Spelen deze onderwerpen ook bij uw bedrijf? VWE biedt een uniek en compleet dienstenpakket, speciaal gericht op de remarketingflow van leasemaatschappijen en fleetowners. U haalt het maximale rendement uit uw remarketing, terwijl u geen omkijken meer heeft naar de operationele afhandeling ervan. Van unieke kennis ter onderbouwing van uw beleidskeuzes, tot volledige outsourcing van processen. Modulair in te zetten en afgestemd op úw bedrijfsprocessen.

remarketingstraat

 

Hoe werkt het?

Alle onderdelen van de Remarketingstraat kunnen als losse componenten afgenomen worden, zo creëert u de perfecte Remarketing-service voor uw bedrijf. Onderstaand lichten we een aantal onderdelen van de Remarketingstraat uit.

 

Kentekenbeheer

Efficiënte remarketing start vanuit goed kentekenbeheer. Dit proces vraagt veel kennis en is arbeidsintensief. VWE kan alle kenteken- en RDW-gerelateerde handelingen en beheerprocessen overnemen. Efficiënt, risicoloos en altijd volgens de actuele wet- en regelgeving.

Meer informatie

 

Remarketingdata

Voor bedrijven die zich richten op remarketing levert VWE belangrijke stuurinformatie. U heeft informatie in handen over de occasion- en exportmarkt, waarmee u de juiste beslissingen voor de remarketing van voertuigen kunt nemen. Zo heeft u inzicht in welke modellen interessant zijn voor export, wat moeilijk verkoopbare voertuigen zijn en in welk deel van het land een model juist het snelst verkocht wordt. 

Meer informatie

 

Automotive Trade Center

Snel en simpel online zaken doen: Automotive Trade Center is een transparant online veil- en handelsplatform met full-service ondersteuning bij het complete aan- en verkoopproces. Als onafhankelijke partij verbinden wij kopers en verkopers en maken we onbezorgde handelstransacties mogelijk. Met Automotive Trade Center wordt, met name internationaal, zaken doen eenvoudig en worden handelsbarrières weggenomen.

Meer informatie

 

Administratieve afhandeling en uitgifte

VWE is gespecialiseerd in het taxfree leveren van voertuigen. Onze processen zijn op zo’n manier ingericht dat financiële risico’s tot een minimum gereduceerd zijn. De uitgifte is een risicovolproces vanwege controles op betaling, vrijwaring, identiteit rechthebbende en juistheid van aangeleverde transportbewijzen. VWE neemt de zorg en risico’s van dit belangrijke proces volledig van u over.

Voordelen

Uniek inzicht in occasion- en exportmarkten; zowel het huidige marktbeeld als slimme voorspellingen
Flexibel veil- en handelsplatform waarin uw aanbod beschikbaar is voor door u geselecteerde kopersgroepen
Outsourcing van kentekenbeheerprocessen: continue aansluiting op wet- en regelgeving zonder investering in uw eigen systeem
Volledige administratieve afhandeling van remarketingtransacties, zowel nationaal als internationaal, met transparante, compliant dossiervorming
Volledige afhandeling van het logistieke proces
40 jaar praktijk ervaring van VWE in voertuigprocessen, export en import dienstverlening

Meer informatie


Wilt u meer informatie over de Remarketingstraat van VWE? Vul dan onderstaand uw gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Contact over remarketingstraat

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op