Consumenten

VWE weet wat er speelt in de voertuigbranche

tenaamstellen

Een auto exporteren


Bij het exporteren van een auto komt van alles kijken: van het uitschrijven in Nederland tot aan het regelen van een tijdelijk kenteken. VWE is al sinds 1993 hét gezicht van voertuigexport en heeft sindsdien bij 2,5 miljoen voertuigexporten ondersteund. Zo ondersteunen we u ook graag! Neem contact met ons op voor al uw vragen rondom export, of kijk alvast bij welke locaties u terecht kunt.

Zoek een locatie

 

Een auto importeren


Het importeren van een (jong) gebruikte auto levert vaak voordelen op en kan ook voor u interessant zijn. Zo kan het u een besparing opleveren en kunt u kiezen uit een groter aanbod van vaak rijker uitgeruste auto's. 

Import stappenplan

BPM calculeren bij import

 

 

Finnik - alles over jouw auto


Finnik is een onafhankelijk autoplatform voor consumenten en is een dochteronderneming van VWE. Finnik gelooft dat niemand onzeker hoeft te zijn over een beslissing rondom zijn/haar auto. Heeft u vragen tijdens het kijken, kopen, rijden of verkopen van uw auto? Op Finnik vind u alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken.

Doe de kentekencheck

Bekijk gratis de basisinformatie, of krijg een volledig rapport voor slechts 3,99.

Al onze producten voor consumenten

Onderstaand vindt u interessante onderwerpen met betrekking tot onze Consumenten diensten.VWE neemt u graag het werk uit handen.

Spring snel naar

Consumenten

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op