Voertuig kenmerken

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met relevante voertuigkenmerken.

tenaamstellen

Waarom voertuigkenmerken via VWE?


Relevante informatie over een voertuig kan bedrijfsprocessen op veel manieren optimaliseren. Exact weten om wat voor voertuig het gaat - doordat je de kenmerken kent - helpt om uw klant het juiste resultaat te geven. Bijvoorbeeld de juiste foto’s van een voertuig bij een advertentie tonen, zodat de potentiële koper een goed beeld van het voertuig krijgt. Of het exacte optiepakket van een auto kennen, zodat uw potentiële kopers een kloppende prijs kunt voorrekenen.

Voertuiginformatie vormt een belangrijke ondersteuning van uw bedrijfsprocessen en producten of diensten. Op basis van een kenteken of chassisnummer kunt u de gewenste gegevens van een voertuig opvragen, zoals:

  • De volledige uitvoeringsnaam
  • De datum van de eerste registratie
  • Land van herkomst
  • De eigenaarshistorie
  • Checken op juiste tellerstand
  • De standaarduitrusting en optiepakketten
  • Het verbruik en de milieugegevens
  • Foto’s van het voertuig
  • Fabrieksspecificaties (SilverDAT VIN informatie)


Over SilverDAT VIN informatie
SilverDAT VIN informatie bevat de af-fabriek specificaties van voertuigen uit Nederland, maar ook uit het buitenland, inclusief lakcodes en –benaming. VWE ontwikkelde SilverDAT VIN Informatie in samenwerking met de Duitse DAT Group.

 

NL Cars International maakt gebruik van SilverDAT VIN informatie, om alle benodigde informatie over een voertuig te achterhalen. Bijvoorbeeld de exacte productiedatum.
 

"We hebben snel inzicht in de volledige fabrieksspecificaties. We zijn zeer tevreden over de informatie die we opvragen"

 

Aram de Jong
Sales Manager, NL Cars International

 

Hoe leveren we?


De voertuigkenmerken zijn toepasbaar in bijvoorbeeld uw eigen website, softwaresysteem of marketingcampagne. Dat vraagt om verschillende manieren van leveren; net wat bij uw situatie past.

VWE biedt een kenteken API waarmee u continu via XML de gewenste voertuigkenmerken per kenteken kunt opvragen. Op die manier kunt u deze gegevens implementeren in uw eigen softwaresystemen of uw website/webshop. Ook kunnen we uw eigen data verrijken, door een set kentekens aan te vullen met voertuigkenmerken.

Alle manieren van leveren hebben één ding gemeen: we denken graag mee! Samen met één van onze business consultants bepaalt u welke voertuiggegevens in uw proces belangrijk zijn. Zodat u precies die informatie krijgt die het verschil maakt!

Voordelen

Officiële RDW-gegevens aangevuld met informatie uit gespecialiseerde bronnen
Direct vanuit een kenteken alle gewenste informatie opvragen
Meest uitgebreide aanbod aan voertuiginformatie
Maatwerk producten samen te stellen om optimaal in te spelen op uw eigen toepassing

Aanmelden


Wilt u met eigen ogen zien welke voertuigkenmerken VWE levert? Dit kan in de demo-omgeving! Vraag gratis en vrijblijvend toegang aan tot de demo-omgeving en zie welke voertuigkenmerken u precies krijgt. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact over voertuig kenmerken

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op