Servicepunten

Vind een exportlocatie in de buurt voor verschillende exportdiensten zoals bijvoorbeeld: een auto exporteren of een nieuwe Nederlandse kentekenplaat.

Exportlocatie
Loading map...

Bij de Servicepunten van VWE bieden wij verschillende diensten. Bij onze Servicepunten is het onder andere mogelijk een auto te exporteren en verkrijgt u eenvoudig een nieuw Nederlands kentekenplaat. Hieronder leest u meer over de verschillende diensten:

 1. Basis exportdocumenten
  We zorgen ervoor dat het voertuig wordt uitgeschreven uit het Nederlandse kentekenregister en een kentekenbewijs deel II krijgt om het te importeren in het land van bestemming. Daarnaast bieden we zaken als tijdelijke kentekenplaten, een tijdelijke verzekering en een Verklaring typegoedkeuringsgegevens.
   
 2. Aanvullende exportdocumenten
  Wanneer het voertuig buiten de EU wordt geëxporteerd, zorgen we voor de juiste documenten voor de douane. EAD + EUR1 worden niet automatisch gegenereerd.

 3. Milieusticker
  Met de auto naar Duitsland? In veel steden heeft u een milieusticker nodig. Op ons hoofdkantoor (VWE Heerhugowaard) en bij de grote GWK Travelex kantoren kunt u deze direct aan de balie krijgen.

 4. Kentekenplaten
  Heb je Nederlandse kentekenplaten nodig voor een auto? Bij het hoofdkantoor in Heerhugowaard kun je deze direct aan de balie krijgen. Heb je Nederlandse kentekenplaten nodig voor motor of bromfiets? Deze moeten wij aanvragen en daar gaan enkele dagen overheen.

Niet ieder Servicepunt biedt al deze diensten. Vink hierboven aan welke zaken u nodig heeft en u ziet gelijk bij welke van de Servicepunten u terecht kunt.

 

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op