Servicepunten

Vind een exportlocatie in de buurt voor verschillende exportdiensten zoals bijvoorbeeld: een auto exporteren of een nieuwe Nederlandse kentekenplaat.

Exportlocatie
Loading map...

Bij de Servicepunten van VWE bieden wij verschillende diensten. Bij onze Servicepunten kun je niet alleen een auto exporteren, maar ook eenvoudig een nieuwe Nederlandse kentekenplaat ontvangen. Hieronder lees je meer over de verschillende diensten:

 1. Basis exportdocumenten
  We zorgen ervoor dat het voertuig wordt uitgeschreven uit het Nederlandse kentekenregister en een kentekenbewijs deel II krijgt om het te importeren in het land van bestemming. Daarnaast bieden we zaken als tijdelijke kentekenplaten, een tijdelijke verzekering en een Verklaring typegoedkeuringsgegevens.
   
 2. Aanvullende exportdocumenten
  Wanneer het voertuig buiten de EU wordt geƫxporteerd, zorgen we voor de juiste documenten voor de douane. EAD + EUR1 worden niet automatisch gegenereerd.

 3. Milieusticker
  Met de auto naar Duitsland? In veel steden heb je een milieusticker nodig. Op ons hoofdkantoor (VWE Heerhugowaard) en bij de grote GWK Travelex kantoren kun je deze direct aan de balie krijgen.

 4. Kentekenplaten
  Heb je Nederlandse kentekenplaten nodig voor een auto? Bij het hoofdkantoor in Heerhugowaard kun je deze direct aan de balie krijgen. Heb je Nederlandse kentekenplaten nodig voor motor of bromfiets? Deze moeten wij aanvragen en daar gaan enkele dagen overheen.

Niet ieder Servicepunt biedt al deze diensten. Selecteer hierboven wat je nodig hebt, en zie direct bij welk Servicepunt je terechtkunt.

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op