Automotive Trade Center

Online autoveiling

Online autoveiling Automotive Trade Center

Automotive Trade Center, de online autoveiling van VWE

Met  Automotive Trade Center brengen we verkoper en koper, zowel nationaal als internationaal, samen op een onafhankelijk veilingplatform. Automotive Trade Center biedt full service ondersteuning bij het complete aan- en verkoopproces. Het is een krachtig en flexibel systeem waarin je zelf bepaalt hoe je jouw remarketing proces vormgeeft.


Internationaal zaken doen is niet altijd zonder risico. Want kloppen de bedrijfsdocumenten van dit buitenlandse bedrijf, krijg ik mijn BPM wel terug en is het belastingtechnisch allemaal goed geregeld? Wij nemen al deze zorgen bij je weg. Met Automotive Trade Center van VWE doe je internationaal zaken, zonder de grens over te hoeven.

 

Hoe werkt het?

Met Automotive Trade Center heb je zelf de keuze: verkoop ik deze auto binnen mijn eigen vaste kopersgroep, of bied ik deze auto ook aan de groep internationale bedrijven die op het platform zijn aangesloten aan. Door jouw occasions aan te bieden via verschillende afzetkanalen vergroot je de kans op een hoger rendement, maar wel met het gemak van één eenvoudig systeem. 


Is de occasion toegewezen aan een buitenlandse afnemer, dan zorgen wij dat het dossier in één dag is afgesloten volgens de actuele wet- en regelgeving. Dit biedt zekerheid voor zowel de aanbieder als de afnemer. Bij een binnenlandse transactie kun je er ook voor kiezen om de afhandeling zelf te doen.

Voordelen

Onafhankelijk platform waar verkopers en kopers samenkomen

Internationaal zaken doen, maar nationaal leveren

Zorgeloos nationale én internationale transacties doen

Dossiers dezelfde dag gesloten conform actuele wet- en regelgeving

Geen risico's met BPM terugvordering

Zekerheid voor aanbieder en afnemer

Meer informatie


Wil je meer informatie over Automotive Trade Center van VWE? Vul dan onderstaand je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Contact over Automotive Trade Center

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op