Kenteken aanvragen

Snel en zonder risico kentekens aanvragen.

voorraad nederland

Waarom kentekens aanvragen via VWE?


Snel en zonder risico kentekens aanvragen? Het kan eenvoudig via het systeem van VWE. Voor personenauto's, aanhangwagens, motor-, brom- en snorfietsen! Van aanvraag bij de RDW tot het drukken van kentekenplaten, alles via één systeem!

 

Hoe werkt het?


Via de dienst Kenteken Registratie Beheer (KRB) kunnen dealer – zonder tussenkomst van de importeur – kentekens aanvragen voor motor-, brom- en snorfietsen. Het kentekenbewijs en kentekenplaat kunnen vervolgens direct aan de dealer worden doorgestuurd. De rapportagemogelijkheden binnen KRB geven de importeur overzicht van de verkopen en voorraadgegevens van de aangesloten dealers.

Met de dienst Versnelde Kenteken Regeling (VKR) kunnen importeurs kentekens aanvragen voor motor-, brom- en snorfietsen, personenvoertuigen en aanhangwagens en laten leveren bij één van de aangesloten dealers. De applicatie is ook beschikbaar als webservice en daardoor gemakkelijk te integreren in jouw eigen bedrijfssoftware.

Voordelen

Binnen 3 dagen kenteken en kentekenbewijs bij de dealer of importeur

Van registratie tot drukken van platen via één systeem

Te integreren in eigen software

Aanmelden


Wil je gebruik maken van kenteken aanvragen van VWE? Vul dan onderstaand jouw gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Contact over kenteken aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op