Occasion Manager

Probeer de demo gratis!

Registreer direct

Login

Occasion manager

De Occasion Manager voorziet jou continu van de meest actuele data van de occasionmarkt in relatie tot je bedrijfsvoorraad. Hierdoor weet je exact op welk moment en tegen welke prijs je een auto moet in- of verkopen. 

Waarom Occasion Manager van VWE?

Inzicht in de data van jouw voorraad is van groot belang om rendement te optimaliseren. De Occasion Manager voorziet je van de meest actuele data, zodat je weet welke auto’s je het beste kunt inkopen en wat de meest gunstige prijs is.

Jouw specifieke kennis en ervaring uit de praktijk in combinatie met onze data geven je een voorsprong in de markt. De signaallijst biedt continu inzicht in auto’s die jouw aandacht nodig hebben. Je krijgt een melding als de marktprijs van jouw voorraad verandert, zodat je daar direct op kunt anticiperen. Je krijgt ook een melding wanneer een auto uit de voorraad nog niet online is geadverteerd. Dit verhoogt de omloopsnelheid en levert je meteen rendement op.

Al jouw bedrijfsdata in een overzichtelijk dashboard

De tool biedt nog meer voordelen. Zo is alle data zichtbaar in een compleet dashboard. Je filtert gemakkelijk gedetailleerde informatie over de in- en verkoopprijzen, het aantal stadagen en jouw marktpositie. Wil je weten hoe jouw bedrijf presteert in jouw regio ten opzichte van jouw concurrenten? Ook dat zie je in een oogopslag. Stel jouw werkgebied in en je krijgt direct een actueel overzicht van jouw marktpositie in het gebied naar keuze.

Inline Frame URL

De Occasion Manager biedt autobedrijven en merkdealers de volgende voordelen

Stel gemakkelijk alerts in en blijf de hoogte van prijsschommelingen en verdachte situaties

Bekijk alle data van je bedrijfsvoorraad en de markt overzichtelijk in een dashboard

Ontvang continu updates over markttrends en je marktposities

Wil je ook gebruik maken van de Occasion Manager registreer dan snel voor een gratis demo. Wil je toch iets meer informatie ontvangen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via het onderstaande formulier! 

Vul hier je gegevens in

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op