Occasion Manager

Nooit meer een occasion tegen de verkeerde prijs in- of verkopen of te lang op voorraad laten staan?

Occasion manager

 

De Occasion Manager maakt dit mogelijk. Deze tool geeft je realtime inzicht in jouw marktpositie, de bevoorrading en het aantal stadagen van jouw occasions. Het biedt niet alleen een actueel overzicht van exact vergelijkbare auto’s in de markt, maar ook van recent verkochte voertuigen.

Waarom Occasion Manager van VWE?

Inzicht in de data van jouw voorraad is van groot belang om rendement te optimaliseren. De Occasion Manager voorziet je van de meest recente data, zodat je weet welke auto’s je het beste kunt inkopen en wat de meest gunstige prijs is.

Jouw specifieke kennis en ervaring uit de praktijk in combinatie met onze data geven je een voorsprong in de markt. De signaallijst biedt je continu inzicht in auto’s die jouw aandacht nodig hebben. Je krijgt een melding als de marktprijs van jouw voorraad verandert, zodat je daar direct op kunt anticiperen. Je krijgt ook een melding wanneer een auto uit de voorraad nog niet online is geadverteerd. Dit verhoogt de omloopsnelheid en levert u meteen rendement op.

Al jouw bedrijfsdata in een overzichtelijk dashboard

De tool biedt nog meer voordelen. Zo is alle data zichtbaar in een compleet dashboard. Je filtert gemakkelijk gedetailleerde informatie over de in- en verkoopprijzen, het aantal stadagen en jouw marktpositie. Wil je weten hoe jouw bedrijf presteert in jouw regio ten opzichte van jouw concurrenten? Ook dat zie je in een oogopslag. Stel jouw werkgebied in en je krijgt direct een actueel overzicht van jouw marktpositie in het gebied naar keuze.

De Occasion Manager geeft autobedrijven en merkdealers inzicht in:

 Actuele prijsinformatie over jouw wagenpark en voorraad
Verkoopbaarheid en de verkoopprestatie van jouw wagenpark
Eigen prestaties t.o.v. je doelstellingen
Trendinformatie van de markt en je marktpositie in jouw regio
Stadagen van occasions, uitgesplitst per type en model

Nieuwsgierig geworden? Wacht niet langer en probeer de Occasion Manager nu 2 weken gratis uit. Neem contact op via het onderstaande formulier en vraag snel een gratis proefperiode aan!

Start nu uw proefperiode!

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op