Waarde en kosten

Informatie over actuele waarden en kosten van voertuigen kan je bedrijfsprocessen op veel punten optimaliseren.

waarde en kosten

Waarom informatie over waarde en kosten via VWE?


Informatie over actuele waarden en kosten van voertuigen kunnen je bedrijfsprocessen op veel punten optimaliseren. Online een juiste premie aan potentiële klanten tonen, doordat u de kosten van een voertuig kent. Of weten wat een voertuig oplevert bij internationale verkoop, doordat je weet wat het BPM-bedrag is. Het juiste inzicht in de waarde en kosten van een voertuig is van groot belang. VWE koppelt vele bronnen (zoals Autotelex), zodat je precies die relevante informatie over een voertuig krijgt die belangrijk is in je bedrijfsproces. Op basis van een kenteken kun je de gewenste gegevens van een voertuig opvragen, zoals:

  • Catalogusprijs
  • Taxatiewaarden
  • Totale en rest-BPM
  • Wegenbelasting
  • Total Cost of Ownership

 

Hoe leveren we?


De informatie over waarde en kosten van voertuigen is toepasbaar in bijvoorbeeld je eigen website of softwaresysteem. Dat vraagt om verschillende manieren van leveren; net wat bij jouw situatie past.

Zo bieden we een kenteken API waarmee per kenteken continu de gegevens over waarde en kosten per kenteken via XML kunnen worden opgevraagd. Op die manier kun je deze gegevens implementeren in eigen systemen of een website. Ook is het mogelijk om een bestand met eigen kentekens eenmalig te verrijken met informatie over waarde en kosten.

Alle manieren van leveren hebben één ding gemeen: we denken graag mee! Samen met één van onze business consultants bepaal je welke voertuiggegevens in jouw proces belangrijk zijn. Zodat je precies die informatie krijgt die het verschil maakt!

Voordelen

Officiële gegevens RDW voor de administratie

Betrouwbare en actuele taxatie waarden

Direct inzicht bieden in kosten van het gebruik van een voertuig

Aanmelden


Wil je met eigen ogen zien welke informatie over waarde en kosten VWE levert? Dit kan in de demo-omgeving! Vraag gratis en vrijblijvend toegang aan tot de demo-omgeving en zie welke informatie je precies krijgt. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Contact over waarde en kosten

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op