Waarde en kosten

Informatie over actuele waarden en kosten van voertuigen kunt u bedrijfsprocessen op veel punten optimaliseren.

waarde en kosten

Waarom informatie over waarde en kosten via VWE?


Informatie over actuele waarden en kosten van voertuigen kunt u bedrijfsprocessen op veel punten optimaliseren. Online een juiste premie aan potentiële klanten tonen, doordat u de kosten van een voertuig kent. Of weten wat een voertuig oplevert bij internationale verkoop, doordat u weet wat het BPM-bedrag is. Het juiste inzicht in de waarde en kosten van een voertuig is van groot belang. VWE koppelt vele bronnen (zoals Autotelex), zodat u precies die relevante informatie over een voertuig krijgt die belangrijk is in uw bedrijfsproces. Op basis van een kenteken kunt u de gewenste gegevens van een voertuig opvragen, zoals:

  • Catalogusprijs
  • Taxatiewaarden
  • Totale en rest-BPM
  • Wegenbelasting
  • Total Cost of Ownership

 

Hoe leveren we?


De informatie over waarde en kosten van voertuigen is toepasbaar in bijvoorbeeld uw eigen website of softwaresysteem. Dat vraagt om verschillende manieren van leveren; net wat bij uw situatie past.

Zo bieden we een kenteken API waarmee per kenteken continu de gegevens over waarde en kosten per kenteken via XML kunnen worden opgevraagd. Op die manier kunt u deze gegevens implementeren in eigen systemen of een website. Ook is het mogelijk om een bestand met eigen kentekens eenmalig te verrijken met informatie over waarde en kosten.

Alle manieren van leveren hebben één ding gemeen: we denken graag mee! Samen met één van onze business consultants bepaalt u welke voertuiggegevens in uw proces belangrijk zijn. Zodat u precies die informatie krijgt die het verschil maakt!

Voordelen

Officiële gegevens RDW voor de administratie
Betrouwbare en actuele taxatie waarden
Direct inzicht bieden in kosten van het gebruik van een voertuig

Aanmelden


Wilt u met eigen ogen zien welke informatie over waarde en kosten VWE levert? Dit kan in de demo-omgeving! Vraag gratis en vrijblijvend toegang aan tot de demo-omgeving en zie welke informatie u precies krijgt. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact over waarde en kosten

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op