BPM import berekenen

Bereken de rest-BPM bij de import van een personen auto

bpm import berekenen

Heb je twijfels over het juiste bedrag aan rest-BPM dat je moet betalen bij het importeren van een auto uit het buitenland? Maak je je zorgen over de nauwkeurigheid van de BPM-aangifte bij de belastingdienst? Vraag je je af of je te veel of te weinig betaalt, met het risico op een claim van de belastingdienst? VWE staat voor je klaar.

Als je van plan bent een personenauto uit het buitenland te importeren, is het handig om vooraf de BPM te berekenen, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

VWE biedt nu één service voor het berekenen van de BPM voor personenauto's tot 3500 kg. Van een indicatie van de rest-BPM tot een fysieke expertise voor schadevoertuigen, we hebben alles wat je nodig hebt om het proces soepel te laten verlopen.

Voor BPM-berekeningen van personenvoertuigen boven de 3500 kg kun je contact opnemen via import@vwe.nl.

Direct aanvragen

Gratis een indicatie van het rest-BPM bedrag.

Gratis

Zuivere indicatie

Op basis van Co2

Indicatie direct per mail ontvangen

Import stappenplan

Je hebt de auto van je dromen in het buitenland gevonden en staat op het punt om deze te kopen. Dan heb je vast een aantal vragen. Hoe krijg je de auto naar Nederland, hoe voorkom je problemen en wat zijn de regels eenmaal in Nederland?

VWE is dé expert in het importeren van een auto vanuit het buitenland. We leggen jou in zes eenvoudige stappen uit hoe je dit doet. Zo wordt het importeren van een auto voor iedereen mogelijk!

Naar het import stappenplan

 

Indicatie van de resterende BPM-BELASTING

Persoonsgegevens

Particulier of zakelijk

Voertuiggegevens

Bouwjaar 2012 of eerder?
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op