Finnik

Win extra vertrouwen van de autokoper! 

Upgrade jouw website met de Finnik Kenteken Box 

Finnik

Met de app of website van Finnik ontvang je na het invoeren van een kenteken een gratis autorapport. Wil je uitgebreidere informatie, dan raadpleeg je het Finnik Premium Rapport. Handig voor jou, maar ook zeker voor jouw websitebezoekers. Door de Finnik Kenteken Box aan te bieden op je website, bied je de klant toegang tot de geregistreerde data van het voertuig. En ieder Finnik Premium Rapport levert je ook nog eens een financieel extraatje op! 

 

Finnik Kenteken Box voor vertrouwen 

Het krijgen van het vertrouwen van een autokoper is belangrijk. Met de Finnik Kenteken Box krijgt de autokoper snel toegang tot het gratis basis autorapport, voor zaken als de historie, technische gegevens, het verbruik, de Autozine beoordeling, de meest voorkomende apk-afkeurpunten en reparaties van het merk-model-type, financiële gegevens en leuke weetjes over de auto. Is de koper echt geïnteresseerd dan is er het Finnik Premium Autorapport, voor extra exclusieve informatie over de auto. Zoals: 

finnik-banner

Met het voertuigstatus overzicht wordt onder meer duidelijk of een kenteken een WOK-status (Wachten-Op-Keuring/ernstige schade) heeft gehad of gesloopt, geëxporteerd of ongeldig is geweest. Een kenteken heeft een ongeldige status gehad wanneer deze gestolen of vermist is geweest. Dit is aanvullende informatie die de klant extra inzicht en vertrouwen geeft bij de aankoop van de auto.  

 

Finnik Autorapport bij alle voertuigen op uw website 

Het krijgen van het vertrouwen van de koper is belangrijk onderdeel van het aankoopproces. Naast je website zijn ook jouw advertenties op de verschillende portalen een belangrijk uithangbord van je professionaliteit. Via de voorraadmodule van VWE kun je standaard een Finnik Autorapport tonen bij de door jouw aangeboden voertuigen.  
  

 

Vergoeding voor elk opgevraagd Premium Finnik rapport  

Wordt er een Finnik Premium Autorapport via je website opgevraagd (dit houden wij voor je bij), dan krijg je per opgevraagd Finnik Premium Autorapport een vergoeding van €1,35. Deze wordt periodiek verrekend met de kosten voor jouw Mijn VWE module. Wil je besparen op jouw abonnementskosten activeer dan de Finnik Kenteken Box op je website. Meer weten over de Finnik Kenteken Box? Bel 088 - 893 7020 of vul onderstaand contactformulier in en wij zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. 

 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

 

Voorbeeld Finnik Kenteken Box! 

Hiernaast zie je een voorbeeld van de Finnik Kenteken Box. Je klant vult een
kenteken in en wordt dan verwezen naar de Finnik website en krijgt het gratis autorapport te zien. Je klant verdwijnt niet van jouw website maar zal een pop-up scherm te zien krijgen met de Finnik website. Via de pagina is het mogelijk het Finnik Premium Autorapport op te vragen. 

finnik autorapport

 

Meer klant vertrouwen met een moderne autowebsite! 

Bij het creëren van vertrouwen speelt je website een belangrijk rol. Bijna iedere koper zal vroeg of laat jouw website bekijken om een inschatting te maken van je bedrijf. Is dit een betrouwbare aanbieder? Hoe professioneler en transparanter je overkomt hoe groter de kans op verkoop. Onze specialisten leggen alle voordelen van een moderne website graag aan je uit, bel 088 - 893 7020 of bekijk ze op deze pagina

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op