Finnik

Win extra vertrouwen van de autokoper! 

Upgrade uw website met de Finnik Kenteken Box 

Finnik

Met de app of website van Finnik ontvangt u na het invoeren van een kenteken een gratis autorapport. Wilt u uitgebreidere informatie, dan raadpleegt u het Finnik Premium Rapport. Handig voor u, maar ook zeker voor uw websitebezoekers. Door de Finnik Kenteken Box aan te bieden op uw website, biedt u de klant toegang tot de geregistreerde data van het voertuig. En ieder Finnik Premium Rapport levert u ook nog eens een financieel extraatje op! 

 

Finnik Kenteken Box voor vertrouwen 

Het krijgen van het vertrouwen van een autokoper is belangrijk. Met de Finnik Kenteken Box krijgt de autokoper snel toegang tot het gratis basis autorapport, voor zaken als de historie, technische gegevens, het verbruik, de Autozine beoordeling, de meest voorkomende apk-afkeurpunten en reparaties van het merk-model-type, financiële gegevens en leuke weetjes over de auto. Is de koper echt geïnteresseerd dan is er het Finnik Premium Autorapport, voor extra exclusieve informatie over de auto. Zoals: 

finnik-banner

Met het voertuigstatus overzicht wordt onder meer duidelijk of een kenteken een WOK-status (Wachten-Op-Keuring/ernstige schade) heeft gehad of gesloopt, geëxporteerd of ongeldig is geweest. Een kenteken heeft een ongeldige status gehad wanneer deze gestolen of vermist is geweest. Dit is aanvullende informatie die de klant extra inzicht en vertrouwen geeft bij de aankoop van de auto.  

 

Finnik Autorapport bij alle voertuigen op uw website 

Het krijgen van het vertrouwen van de koper is belangrijk onderdeel van het aankoopproces. Naast uw website zijn ook uw advertenties op de verschillende portalen een belangrijk uithangbord van uw professionaliteit. Via de voorraadmodule van VWE kunt u standaard een Finnik Autorapport tonen bij de door u aangeboden voertuigen.  
  

 

Vergoeding voor elk opgevraagd Premium Finnik rapport  

Wordt er een Finnik Premium Autorapport via uw website opgevraagd (dit houden wij voor u bij), dan krijgt u per opgevraagd Finnik Premium Autorapport een vergoeding van €1,35. Deze wordt periodiek verrekend met de kosten voor uw Mijn VWE module.  Wilt u besparen op uw abonnementskosten activeer dan de Finnik Kenteken Box op uw website. Meer weten over de Finnik Kenteken Box? Bel 088 - 893 7020 of vul onderstaand contactformulier in en wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. 

 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

 

Voorbeeld Finnik Kenteken Box! 

Hiernaast ziet u een voorbeeld van de Finnik Kenteken Box. Uw klant vult een
kenteken in en wordt dan verwezen naar de Finnik website en krijgt het gratis autorapport te zien.  Uw klant verdwijnt niet van uw website maar zal een pop-up scherm te zien krijgen met de Finnik website. Via de pagina is het mogelijk het Finnik Premium Autorapport op te vragen. 

finnik autorapport

 

Meer klant vertrouwen met een moderne autowebsite! 

Bij het creëren van vertrouwen speelt uw website een belangrijk rol. Bijna iedere koper zal vroeg of laat uw website bekijken om een inschatting te maken van uw bedrijf. Is dit een betrouwbare aanbieder? Hoe professioneler en transparanter u overkomt hoe groter de kans op verkoop. Onze specialisten leggen alle voordelen van een moderne website graag aan u uit, bel 088 - 893 7020 of bekijk ze op deze pagina

 

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op