Autotrust garantie

Om de beste, passende oplossing te bieden voor het verkopen van garantie bij occasions.

garantie

Waarom een reparatiekostenverzekering van Autotrust via VWE?
 

Om de beste, passende oplossing te bieden voor het verkopen van garantie bij occasions, werkt VWE samen met garantieverzekeraar Autotrust: een betrouwbare leverancier en marktleider in Nederland op het gebied van (occasion) garanties. De toezichthouder (DNB) is van mening dat een garantie waarvoor de consument afzonderlijk betaalt meestal voldoet aan de kenmerken van een verzekering. Een autobedrijf is geen verzekeringsmaatschappij en mag daarom niet voor eigen risico een garantie verkopen. In de praktijk is dit tot op heden altijd wel gedoogd.
  
Met de reparatiekostenverzekeringen van Autotrust bied je jouw klanten zekerheid op occasions, zodat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan. Meestal moet je als autobedrijf zelf de kosten van de reparatie dragen. Bij Autotrust is dit niet het geval, hier worden de kosten op de verzekeraar verhaald. 

 

Hoe werkt het?


De Autotrust Garanties kunnen voor 6 of 12 maanden worden afgesloten bij de verkoop van een voertuig of na onderhoud. Je kunt garantie geven op voertuigen tot 12 jaar oud met maximaal 200.000 kilometer op de teller. In geval van schade kan de klant bij de verkopende partij of bij een ander RDW-erkend autobedrijf naar keuze terecht. Hierdoor verkoop je occasions makkelijker aan klanten die verder weg wonen.  

Je kunt kiezen uit:

garantie

Autotrust Instap Garantie: Voor voertuigen vanaf 8 jaar oud of 150.000 km

garantie

Autotrust Uitgebreid Garantie: Voor voertuigen tot 8 jaar oud of 150.000 km

Heb je een premium occasion in het hoogste segment waar je een reparatiekostenverzekering voor wil afsluiten? Dan kun je kiezen voor de Autotrust Luxury & Performance Garantie.

In de distributievoorwaarden zie je hoe de overeenkomst tussen jou en Autotrust eruit ziet.

Vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen over Autotrust Garanties

Voordelen

Vergroot het afzetgebied en klantenkring

Garantie op elk type occasion 

Creëer klantenbinding en werkplaatsvulling

Lagere risico's en kosten voor het autobedrijf en de klant

Snelle afhandeling van claims

Promoot Autotrust Garantie zelf
 

Om de klant op de hoogte te brengen van de garanties die je aanbiedt, kun je onderstaande uitingen gebruiken om te plaatsen op jouw eigen website: 
 


Ook kun je promotiemateriaal, zoals posters, garantieoverzichtskaarten, flyers, spiegelhangers en stickers,  voor in de showroom bestellen bij Autotrust via e-mail: marketing@autotrust.nl of telefoonnummer: 0592-703026.  

 

Informatie aanvragen

Heb je vragen over een polis of een product? Neem dan contact op met Autotrust. Autotrust is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00. U kunt contact opnemen via telefoonnummer: 0592-340018 of per e-mail: info@autotrust.nl

Wil je gebruik maken van Autotrust Garantie? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Contact over Autotrust

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op