Autotrust garantie

Om de beste, passende oplossing te bieden voor het verkopen van garantie bij uw occasions

garantie

Waarom een reparatiekostenverzekering van Autotrust via VWE?
 

Om de beste, passende oplossing te bieden voor het verkopen van garantie bij uw occasions, werkt VWE samen met garantieverzekeraar Autotrust: een betrouwbare leverancier en marktleider in Nederland op het gebied van (occasion) garanties. De toezichthouder (DNB) is van mening dat een garantie waarvoor de consument afzonderlijk betaalt meestal voldoet aan de kenmerken van een verzekering. Een autobedrijf is geen verzekeringsmaatschappij en mag daarom niet voor eigen risico een garantie verkopen. In de praktijk is dit tot op heden altijd wel gedoogd.
  
Met de reparatiekostenverzekeringen van Autotrust biedt u klanten zekerheid op occasions, zodat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan. Meestal moet u als autobedrijf zelf de kosten van de reparatie dragen. Bij Autotrust  is dit niet het geval, hier worden de kosten op de verzekeraar verhaald. 

 

Hoe werkt het?


De Autotrust Garanties kunnen voor 6 of 12 maanden worden afgesloten bij de verkoop van een voertuig of na onderhoud. U kunt garantie geven op voertuigen tot 12 jaar oud met maximaal 200.000 kilometer op de teller. In geval van schade kan de klant bij de verkopende partij of bij een ander RDW-erkend autobedrijf naar keuze terecht. Hierdoor verkoopt u occasions makkelijker aan klanten die verder weg wonen.  

U kunt kiezen uit:

garantie
Autotrust Instap Garantie: Voor voertuigen tot 12 jaar oud en 200.000 km
garantie
Autotrust Uitgebreid Garantie: Voor voertuigen tot 8 jaar oud en 150.000 km

Heeft u een premium occasion in het hoogste segment waar u een reparatiekostenverzekering voor wilt afsluiten? Dan kunt u kiezen voor de Autotrust Luxury & Performance Garantie.

Bekijk ook de Garantie-overzichtskaart zodat u exact weet welke onderdelen gedekt zijn per garantie. Of bekijk hier welke voertuigen zijn uitgesloten van een Autotrust Garantie. In de distributievoorwaarden ziet u hoe de overeenkomst tussen u en Autotrust eruit ziet.

NIEUW: occasiongarantie op elektrische voertuigen 
Het is nu, naast de gebruikelijke Autotrust Garanties, ook mogelijk om in uw online Autotrust Portal te kiezen voor een occasiongarantie voor elektrische voertuigen (EV). U kunt hier de “EV Garantie” terugvinden en de garantievoorwaarden van dit nieuwe product. Hieronder nog even de belangrijkste kenmerken van de garantie op een rij: 
•    Elektrische voertuigen tot 8 jaar en 150.000 km 
•    Een looptijd van 6 of 12 maanden. 
•    Uitsluitend volledig elektrische voertuigen. 

Vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen over Autotrust Garanties

Voordelen

Vergroot uw afzetgebied en klantenkring
Garantie op elk type occasion 
Creëer klantenbinding en werkplaatsvulling
Lagere risico's en kosten voor het autobedrijf en de klant
Snelle afhandeling van claims

Promoot Autotrust Garantie zelf
 

Om uw klant op de hoogte te brengen van de garanties die u aanbiedt, kunt u onderstaande uitingen gebruiken om te plaatsen op uw eigen website: 
 


Ook kunt u promotiemateriaal, zoals posters, garantieoverzichtskaarten, flyers, spiegelhangers en stickers,  voor in uw showroom bestellen bij Autotrust via e-mail: marketing@autotrust.nl of telefoonnummer: 0592-703026.  

 

Informatie aanvragen

Wilt u gebruik maken van Autotrust Garantie? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Contact over Autotrust

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op