Administratie pakket

Upgrade uw administratie in Mijn VWE
Snel offertes, facturen en koopovereenkomsten opmaken!

banner

Op veler verzoek van onze klanten voegen wij een nieuwe dienst toe aan Mijn VWE. Uiterlijk vanaf 14 september is het voor alle klanten met een Actief of Optimaal module mogelijk om offertes, facturen en koopovereenkomsten op te maken en te versturen vanuit Mijn VWE. Handig is dat deze administratieve functie is gekoppeld aan de advertentiemanager in Mijn VWE. 

 

grafiek

 

Uw verkopen snel financieel afhandelen

Het grote voordeel is dat u snel uw verkoop kunt afronden door een factuur op basis van uw advertentiegegevens te sturen naar de koper. Ook kunt u offertes en koopovereenkomsten opmaken. De voordelen op een rij:

 

grafiek

 

Nog op papier of geen garagesoftwarepakket?

Het administratiepakket is handig voor autobedrijven die snelheid willen en extra handig voor autobedrijven die nu op papier de administratieve zaken regelen, of nog geen garagesoftwarepakket hebben. Of die juist te veel betalen voor een te uitgebreid pakket.


Administratiepakket gebruiken

Wilt u gebruikmaken van het administratiepakket dan kunt u onderstaande video gebruiken om het pakket in te stellen voor uw autobedrijf.

grafiek

 

Inline Frame URL

 

Wilt u zien hoe een factuur opmaakt in het advertentiepakket, dan kunt u onderstaande video bekijken: 

 

 

Inline Frame URL

 

grafiek

Als u via Mijn VWE wilt adverteren, met een Actief of Optimaal pakket, dan kunt u gratis gebruikmaken van het administratiepakket. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om over te stappen naar één van deze modules, bel dan 088 - 893 7020 of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op