header

Geef klanten meer zekerheid met het Finnik Premium Autorapport

Bestel nu het Finnik bonnenboekje
 

Finnik biedt autobedrijven een unieke mogelijkheid om klanten een gratis Premium Autorapport aan te bieden met het bonnenboekje. Daarmee geeft u klanten een waardevol objectief rapport van de auto in uw bedrijfsvoorraad die zij op het oog hebben.

De onafhankelijke autoinformatie geeft de klant meer zekerheid om tot koop van de auto over te gaan. Bovendien laat u de consument zien dat u een betrouwbaar autobedrijf bent.

Een waardevol rapport voor uw klanten
Het Premium Autorapport geeft een beeld van de historie van een auto. De autokoper krijgt daarmee inzicht in het aantal eigenaren, of een auto ooit vermist is geweest, mogelijk een ernstige schade (Wachten Op Keuring - WOK-status) of bijzondere APK reparatiepunten heeft gehad.

Als uit het rapport blijkt dat er mogelijk iets aan de hand is met de auto, dan kan uitleg gegeven worden. U kunt aantonen dat alle reparatiepunten zijn opgelost of een schade netjes hersteld is. Met dit bewijs kan de auto goed verkocht worden tegen de juiste prijs.

Scoren met het Finnik bonnenboekje
Als autobedrijf kunt u een bonnenboekje met 50 vouchercodes voor Premium Autorapporten tegen korting inkopen. De 50 Premium Autorapporten kosten € 99,50 in plaats van € 149,50. U krijgt het boekje met de 50 losse vouchercodes opgestuurd. Zo kunt u elke autokoper het Premium Autorapport aanbieden.

Hoe is het Premium Autorapport in te zien?
Op dit moment is het Premium Autorapport alleen verkrijgbaar binnen de app van Finnik. De Finnik Kenteken app is te downloaden via Google Play Store of Apple Store.  Daarmee heeft u de digitale autocheck altijd bij de hand op uw smartphone. Het rapport is binnen de app zonder vouchercode verkrijgbaar voor € 2,99. Binnen een paar maanden maken we het ook mogelijk om via de website van Finnik een Premium Autorapport te kopen.

Hoe vraagt u een bonnenboekje aan?

Vul hier het formulier in. Binnen een week na bestelling ontvangt u de gewenste bonnenboekjes op de aangegeven locatie.

 

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het Premium Autorapport? Neem dan contact met ons op via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op