VWE Automotive

Samenwerking VWE en iBoss: VWE integreert SilverDAT Calculate in iBoss

Back-office leverancier voor schadeherstelbedrijven iBoss heeft SilverDAT Calculate van VWE geïntegreerd in haar webbased applicatie. SilverDAT Calculate is daardoor nu beschikbaar voor 150 autoschadebedrijven.
 

 

Wat is SilverDAT Calculate?

SilverDAT Calculate is een schadecalculatiesysteem waarmee auto(schade)bedrijven eenvoudig een calculatie maken en daarvan een professioneel schaderapport kunnen uitdraaien. Daarnaast hebben autobedrijven de mogelijkheid om in SilverDAT Calculate onderdeelnummers en -prijzen op te vragen. Via het kenteken of chassisnummer vraagt het bedrijf unieke voertuiginformatie op, zoals de exacte uitvoeringsspecificaties en af-fabriek geleverde opties. “Door deze tool bestellen autobedrijven nooit meer het verkeerde onderdeel, dat scheelt tijd en geld”, aldus Ronald Kramer, Managing Director Schade- en verzekeringsmarkt bij VWE.

 


Samenwerking logische stap

Door de integratie is de dienst nu beschikbaar voor de 150 autoschadebedrijven die al via iBoss werken. Kramer vertelt: “iBoss is gebouwd met de schadeherstelbedrijven als uitgangspunt, ons nieuwe calculatiesysteem past hier perfect in. Deze samenwerking was dus een logische stap.

Ook iBoss is blij met de integratie met VWE: “De integratie van SilverDAT Calculate is een welkome uitbreiding van ons systeem. Het is een aanvulling op de huidige functionaliteiten en zorgt voor een lage drempel voor zowel de autoschade- als aanverwante bedrijven, zoals autopoets-, restyle- en glasbedrijven. Een grotere groep zal kunnen profiteren van een compleet backoffice pakket met een keuze in calculatiesysteem. Dit is een gezonde ontwikkeling in de schadebranche”, aldus Hans van Poorten, Directeur PI-systems, leverancier van iBoss.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op