Eigen website

Een professionele website voor jouw autobedrijf

eigen website

Waarom een eigen website via VWE?


Steeds meer autokopers en –bezitters oriënteren zich uitgebreid online. Een professionele website voor jouw autobedrijf is daarom onmisbaar. Niet alleen om de huidige klanten een goed beeld van jouw bedrijf te geven, maar ook om potentiële klanten naar jouw bedrijf te krijgen. Een website geeft namelijk een eerste indruk van het bedrijf, activiteiten en aanbod.

Een website van VWE heeft een professionele uitstraling en jouw bezoekers worden aangespoord om contact met je op te nemen. De website is ook goed zichtbaar op smartphones en tablets. Daarnaast is jouw website goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. En het grootste voordeel is dat wij de realisatie van een website grotendeels voor je regelen, zodat je je kunt richten op jouw autobedrijf.

 

actuele voorraad

Actuele voorraad: Altijd jouw actuele voorraad online door koppeling met adverteren via Mijn VWE

zoekmachines

Zoekmachines: Goed ingericht voor zoekmachines zoals Google

responsive

Responsive: Website geschikt voor zowel desktop, tablet als mobiele telefoon

content

Content-klaar: Opgeleverd inclusief teksten en foto's, die later aanpasbaar zijn

Voorbeelden

Je kunt kiezen uit verschillende voorbeelden en deze passen we aan in jouw huisstijl. Hiermee is elke website uniek! Benieuwd naar de verschillende voorbeelden? Bekijk ze hier

 

Templates VWE Websites

 

Hoe werkt het?


Je geeft de benodigde informatie door - zoals jouw diensten, openingstijden en huisstijl - en wij zorgen voor een passend ontwerp en snelle oplevering van de website. Indien gewenst met eigen foto's en teksten, maar dit kan ook met pasklare foto’s en teksten, zodat jouw website direct live kan. 

Ook het aantal pagina’s kun je zelf kiezen, zodat je bijvoorbeeld ook jouw werkplaatsdiensten volop kunt promoten. Daarnaast geef je aan of je de occasions op jouw website wil tonen, zodat de bezoeker altijd jouw actuele aanbod kan zien. Zodra de website helemaal naar wens is, zetten we deze live. Maar ook na de livegang bieden we je natuurlijk support. Bijvoorbeeld door je te adviseren over slimme actie-knoppen, die jouw bezoeker aansporen om contact met je op te nemen. Zo blijven we, samen met jou, jouw website verbeteren!

 

stappen module website

 

De kosten


Tegen een voordelig tarief heb je al een eigen website. Je betaalt eenmalig €249,95 voor de bouw van de website, jouw domeinnaam en een e-mailadres. Vervolgens betaal je maandelijks, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Met het Optimaal abonnement betaal je €22,45 per maand voor hosting* en service. Bij het Actief abonnement betaal je €27,45 per maand en als je kiest voor een los abonnement zonder de adverteerdermodule, betaal je €49,95 per maand voor hosting* en service. 

*) In de hosting zijn inbegrepen: 1 e-mailaccount (Hosted Exchange) van 50GB, waarbij mail, contacten en agenda worden gesynchroniseerd.

 

Meer weten?


Wil je meer informatie over de Module Website? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Contact over eigen website

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op