Eigen website

Een professionele website voor uw autobedrijf

eigen website

Waarom een eigen website via VWE?


Steeds meer autokopers en –bezitters oriënteren zich online. Een professionele website voor uw autobedrijf is daarom onmisbaar. Niet alleen om uw huidige klanten een goed beeld van uw bedrijf te geven, maar ook om potentiële klanten naar uw bedrijf te krijgen. Een website geeft namelijk een eerste indruk van uw bedrijf, activiteiten en aanbod.

Een website van VWE heeft een professionele uitstraling en uw bezoekers worden aangespoord om contact met u op te nemen. De website is ook goed zichtbaar op smartphones en tablets. Daarnaast is uw website goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. En het grootste voordeel is dat wij de realisatie van een website grotendeels voor u regelen, zodat u zich kunt richten op uw autobedrijf.

 

actuele voorraad
Actuele voorraad: Altijd uw actuele voorraad online door koppeling met adverteren via Mijn VWE
zoekmachines
Zoekmachines: Goed ingericht voor zoekmachines zoals Google
responsive
Responsive: Website geschikt voor zowel desktop, tablet als mobiele telefoon
content
Content-klaar: Opgeleverd inclusief teksten en foto's, die later aanpasbaar zijn

Voorbeelden

U kunt kiezen uit verschillende voorbeelden en deze passen we aan in uw huisstijl. Hiermee is elke website uniek! Benieuwd naar de verschillende voorbeelden? Bekijk ze hier

 

Templates VWE Websites

 

Hoe werkt het?


U geeft de benodigde informatie door - zoals uw diensten, openingstijden en huisstijl - en wij zorgen voor een passend ontwerp en snelle oplevering van de website. Indien gewenst met eigen foto's en teksten, maar dit kan ook met pasklare foto’s en teksten, zodat uw website direct live kan. 

Ook het aantal pagina’s kunt u zelf kiezen, zodat u bijvoorbeeld ook uw werkplaatsdiensten volop kunt promoten. Daarnaast geeft u aan of u occasions op uw website wilt tonen, zodat uw bezoeker altijd uw actuele aanbod kan zien. Zodra de website helemaal naar wens is, zetten we deze live. Maar ook na de livegang bieden we u natuurlijk support. Bijvoorbeeld door u te adviseren over slimme actie-knoppen, die uw bezoeker aansporen om contact met u op te nemen. Zo blijven we, samen met u, uw website verbeteren!

 

stappen module website

 

De kosten


Tegen een voordelig tarief heeft u al een eigen website. U betaalt eenmalig €149,95 voor de bouw van de website, uw domeinnaam en een e-mailadres. Vervolgens betaalt u vanaf €16,95 per maand, voor hosting* en service. 

*) In de hosting zijn inbegrepen: 1 e-mailaccount (Hosted Exchange) van 50GB, waarbij mail, contacten en agenda worden gesynchroniseerd.

 

Meer weten?


Wilt u meer informatie over de Module Website? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact over eigen website

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op