VWE gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord.
Navigatie Link overslaanVWE » Blog

Blog

Dat een website onmisbaar is, is geen nieuws meer. Het begint met een technisch goede website, maar de vervolgstap is de invulling ervan. Wat laat u zien op uw website? En wat mag er zeker niet ontbreken? Vragen die ons – sinds de introductie van de Module Website – vaak gesteld worden.
News
Hoera, deze occasions zijn vandaag ook 50 jaar geworden! Benieuwd naar de lijst van alle 50-jarige? Kijk hier
News
Per 1 april veranderen er verschillende zaken in de regelgeving rondom APK. Zo wijzigt het cusumsysteem en breidt RDW de nieuwe keuringsaspectenlijst (ook wel gebrekenlijst genoemd) flink uit. Maar waarom zijn deze wijzigingen nodig?
News
Een Volkswagen Polo, Peugeot 206 en Opel Corsa uit 1999 of 2000. Dat zijn drie modellen die goed verkopen op Automarkt Nederland in Beverwijk. Bekijk hier welke auto’s er nog meer in de top-10 staan.
News
Auto’s inkopen op afstand is steeds gebruikelijker. Of u een auto koopt van een collega-ondernemer ergens in Nederland of uit het buitenland; het kopen van een auto op afstand op basis van foto’s, informatie en vertrouwen blijft soms lastig.
News
Op de Automarkt in Beverwijk komen Nederlandse autobedrijven samen met kopers uit heel Europa. Hoe ziet de dag van een standplaatshouder op de Automarkt er uit? U ziet en leest het in deze fotoreportage over Rachid Khaoudi van Autogarage Famillia.
News
Sinds begin dit jaar biedt VWE een nieuwe module aan, de Module Website. Op basis van de wensen van het autobedrijf wordt een professionele website gebouwd, altijd passend bij de huisstijl van het bedrijf. In december was Auto Carrion de gelukkige: hun website ging als eerste website live!
News
Er zijn steeds meer business to business kanalen, uitsluitend voor verkoop en inkoop van voertuigen voor professionele autobedrijven. Echter vraagt het adverteren van voertuigen voor een B2B doelgroep om een andere aanpak dan voor een B2C doelgroep. Ik geef u 5 tips waar u op kunt letten bij het maken van een B2B voertuigadvertentie.
News
In mijn vorige blog vertelde ik dat u bij het maken van een website keuzes zult moeten maken wat u in de mobiele weergave wilt laten zien. En dat handig is om daarbij te denken aan wat de mobiele bezoeker vooral niet wil zien. Deze keer ga ik verder in op de homepage, misschien wel de belangrijkste pagina van uw website.
News
Autokopers besteden 90% van hun oriëntatie-tijd op internet. En in 2016 werden 62% van de automotive-gerelateerde zoekopdrachten vanaf een mobiele telefoon gedaan. Genoeg redenen waarom een mobiel-vriendelijke website onmisbaar is voor autobedrijven. Maar wanneer is een website mobiel-vriendelijk?
News

Filter