Navigatie Link overslaanVWE » Data oplossingen » Voorraadinzicht » Voorraadmonitor

Voorraadinzicht met Voorraadmonitor van VWE

Waarom voorraadinzicht via VWE?


Als kredietverstrekker in de voertuigbranche wil je precies weten welke financiële risico’s je loopt. Dat vraagt om een actueel inzicht in de gefinancierde bedrijfsvoorraad van alle bedrijven waarmee je zaken doet. VWE Voorraadmonitor geeft dat inzicht!

Met VWE Voorraadmonitor heb je altijd een actueel overzicht van de complete bedrijfsvoorraad van alle aangesloten autobedrijven, met daarbij de voertuiggegevens, inclusief actuele taxatiewaarden. Daarnaast krijg je een overzicht met de risico-indicatoren per autobedrijf en kun je alerts instellen, waardoor je in één oogopslag kunt beoordelen en mogelijke risico’s tijdig kunt signaleren. Snel, volledig en betrouwbaar. En dat geeft extra zekerheid bij het zakendoen.

Demonstratie?

Wil je de Voorraadmonitor van VWE met eigen ogen zien? Vraag via onderstaande button een vrijblijvende demonstratie aan.

Aanvragen

Neem contact met mij op

Hoe leveren we?


Het voorraadinzicht is op verschillende manieren te verkrijgen; je haalt de data binnen op de manier die aansluit bij het proces. Wil je periodiek een overzicht ontvangen? Dat kan! Maar het is ook mogelijk om de data binnen te halen via een webservice. Ook kunnen we je eigen data verrijken, door een set kentekens aan te vullen met voertuiggegevens en taxatiewaarden.

Alle manieren van leveren hebben één ding gemeen: we denken graag mee en begeleiden van A tot Z. Zodat je er geen omkijken naar hebt!

Voordelen
 

Direct inzicht in de actuele status van uitstaande financieringen
Hogere financieringsdekking door permanente controle
Financiering direct innen na verkoop
Actuele, accurate en betrouwbare informatie

Aanmelden


Wil je met eigen ogen zien hoe VWE Voorraadmonitor werkt? We geven graag een demonstratie! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op, voor meer informatie of een demo.