Navigatie Link overslaanVWE » Data oplossingen » Voertuigkenmerken

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met relevante voertuigkenmerken

Waarom voertuigkenmerken via VWE?


Relevante informatie over een voertuig kan bedrijfsprocessen op veel manieren optimaliseren. Exact weten om wat voor voertuig het gaat - doordat je de kenmerken kent - helpt om je klant het juiste resultaat te geven. Bijvoorbeeld de juiste foto’s van een voertuig bij een advertentie tonen, zodat de potentiële koper een goed beeld van het voertuig krijgt. Of het exacte optiepakket van een auto kennen, zodat je potentiële kopers een kloppende prijs kunt voorrekenen.

Voertuiginformatie vormt een belangrijke ondersteuning van je bedrijfsprocessen en producten of diensten. Op basis van een kenteken kun je de gewenste gegevens van een voertuig opvragen, zoals:

  • De handelsbenaming
  • De datum van de eerste registratie
  • De eigenaarshistorie
  • Checken op juiste tellerstand
  • De standaarduitrusting en optiepakketten
  • Het verbruik en de milieugegevens
  • Foto’s van het voertuig
  • Fabrieksspecificaties (SilverDAT VIN informatie)


Over SilverDAT VIN informatie
SilverDAT VIN informatie bevat de af-fabriek specificaties van voertuigen uit Nederland, maar ook uit het buitenland, inclusief lakcodes en –benaming. VWE ontwikkelde SilverDAT VIN Informatie in samenwerking met de Duitse DAT Group.

Demonstratie?

Wil je met eigen ogen zien welke voertuigkenmerken VWE levert? Vraag gratis en vrijblijvend toegang aan tot de demo-omgeving via onderstaande button.

Aanmelden

Neem contact met mij op

NL Cars International maakt gebruik van SilverDAT VIN informatie, om alle benodigde informatie over een voertuig te achterhalen. Bijvoorbeeld de exacte productiedatum.
 

"We hebben snel inzicht in de volledige fabrieksspecificaties. We zijn zeer tevreden over de informatie die we opvragen"

Aram de Jong
Sales Manager, NL Cars International

Hoe leveren we?


De voertuigkenmerken zijn toepasbaar in bijvoorbeeld je eigen website, softwaresysteem of marketingcampagne. Dat vraagt om verschillende manieren van leveren; net wat bij jouw situatie past.

VWE biedt een kenteken API waarmee je continu via XML de gewenste voertuigkenmerken per kenteken kunt opvragen. Op die manier kun je deze gegevens implementeren in je eigen softwaresystemen of je website/webshop. Ook kunnen we je eigen data verrijken, door een set kentekens aan te vullen met voertuigkenmerken.

Alle manieren van leveren hebben één ding gemeen: we denken graag mee! Samen met één van onze business consultants bepaal je welke voertuiggegevens in jouw proces belangrijk zijn. Zodat je precies die informatie krijgt die het verschil maakt!

Voordelen
 

Officiële RDW-gegevens aangevuld met informatie uit gespecialiseerde bronnen
Direct vanuit een kenteken alle gewenste informatie opvragen
Meest uitgebreide aanbod aan voertuiginformatie
Maatwerk producten samen te stellen om optimaal in te spelen op je eigen toepassing

Aanmelden


Wil je met eigen ogen zien welke voertuigkenmerken VWE levert? Dit kan in de demo-omgeving! Vraag gratis en vrijblijvend toegang aan tot de demo-omgeving en zie welke voertuigkenmerken je precies krijgt. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.