Navigatie Link overslaanVWE » Remarketing » Lease & Fleet

In- en verkoop voertuigen

Auto Import Solutions

Auto Import Solutions is een unieke samenwerking tussen VWE en Koopman Logistics Group. Wij nemen het importeren van voertuigen voor autobedrijven volledig uit handen. Heb je de juiste auto’s voor de verkoop gevonden in het buitenland, maar heb je geen tijd om deze zelf te importeren en wil je geen risico lopen? Dan ben je met Auto Import Solutions aan het goede adres.

Automotive Trade Center

Met Automotive Trade Center van VWE brengen we verkoper en koper, zowel nationaal als internationaal, samen op een onafhankelijk online platform. Automotive Trade Center is een full service-platform waarin we het nationaal én (inter)nationaal zaken doen zo eenvoudig mogelijk maken.

Tools voor Europees inzicht (Occasionmonitor)

Hoeveel aanbod van vergelijkbare auto’s is er in de markt? Wat is het beste afzetkanaal voor deze auto? Wat is de impact als ik een groot aantal van deze auto’s op de markt breng? Occasionmonitor is de optimale ondersteuning voor je occasionbeheer.

Inname- en Inspectietool

De staat van een voertuig moet op meerdere momenten in zijn levenscyclus vastgelegd worden. De inspectie kost echter veel tijd en geeft vaak administratieve rompslomp. VWE beschikt over een unieke applicatie waarmee het inspecteren van een voertuig op schade en mankementen geautomatiseerd wordt en door iedereen uitgevoerd kan worden.