VWE gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord.
Navigatie Link overslaanVWE » Particulier » Groene kaart

Bestel online je groene kaart

Waarom?


Exportvoertuigen die rijdend naar het land van bestemming worden gebracht, moeten WA-verzekerd zijn. Omdat de Nederlandse verzekering stopt zodra een voertuig op export wordt gezet, is het belangrijk om een tijdelijke verzekering af te sluiten. Dit kan met de Groene kaart van VWE, gemakkelijk online te bestellen!

De Groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs, heeft een WA-dekking en is 15 dagen geldig. Deze verzekering bieden we aan via verzekeraar Centraal Beheer Achmea, een zeer betrouwbare verzekeraar.

> Bekijk hier de algemene voorwaarden

Direct bestellen?

Direct een Groene kaart bestellen? Het kan heel gemakkelijk online!

Prijzen inclusief assurantiebelasting

  • Personenauto € 85,00
  • Personenauto (incl. pechhulp) € 110,00
  • Motorfiets € 85,00
  • Vrachtwagen € 129,00
  • Aanhangwagen, caravan of oplegger € 69,00

Direct bestellen

Pechhulp: Car Assistance


U kunt de verzekering ook uitbreiden met pechhulp: Car Assistence. Voor een lage premie kunt u rekenen op assistentie bij mechanische of technische storingen aan het exportvoertuig.

De volgende zorgen neemt VWE Car Assistance Europe bij pech uit handen:

  • Kosten van een noodreparatie langs de weg (alleen geldig buiten een straal van 20 kilometer van het verkooppunt van de groene kaart met Car Assistance dekking)
  • Vervoer van de auto naar een garage of ander adres indien (nood)reparatie niet mogelijk is
  • Vergoeding van de kosten voor bewaken, slepen, bergen en stallen van het voertuig
  • Vervoer van het voertuig naar de eindbestemming


> Bekijk hier de Car Assistance voorwaarden

Bestellen


Bestel direct online de Groene kaart via onderstaand aanvraagformulier. Na de betaling via iDeal verzenden we de Groene kaart zo snel mogelijk. Bij bestellen op werkdagen voor 16.00 uur leveren we de Groene kaart nog dezelfde dag aan bij PostNL!!

 

De geldigheidsduur van de Groene kaart is standaard 15 dagen en gaat in vanaf de gekozen ingangsdatum. VWE behoudt het recht om de Groene kaart te ontbinden als blijkt dat deze ten onrechte is aangevraagd. Zie ook de Algemene Voorwaarden van VWE.

Let op: er mag maximaal 2x een Groene kaart aangevraagd worden op een Nederlands kenteken, uitvoerkenteken of chassisnummer. Vervolgaanvragen worden niet geaccepteerd door de verzekeraar.

1. Gegevens eigenaar/bestuurder voertuig

2. Legitimatiegegevens

3. Gegevens voertuig en premie