VWE gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord.
Navigatie Link overslaanVWE » Particulier » Groene kaart

Bestel online je groene kaart

Waarom?


Exportvoertuigen die rijdend naar het land van bestemming worden gebracht, moeten WA-verzekerd zijn. Omdat de Nederlandse verzekering stopt zodra een voertuig op export wordt gezet, is het belangrijk om een tijdelijke verzekering af te sluiten. Dit kan met de Groene kaart van VWE, gemakkelijk online te bestellen!

De Groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs, heeft een WA-dekking en is 15 dagen geldig. Deze verzekering bieden we aan via verzekeraar Centraal Beheer Achmea, een zeer betrouwbare verzekeraar.

> Bekijk hier de algemene voorwaarden

Direct bestellen?

Direct een Groene kaart bestellen? Het kan heel gemakkelijk online!

Prijzen inclusief assurantiebelasting

  • Personenauto € 85,00
  • Motorfiets € 85,00
  • Vrachtwagen € 129,00
  • Aanhangwagen, caravan of oplegger € 69,00

Direct bestellen

Bestellen


Bestel direct online de Groene kaart via onderstaand aanvraagformulier. Na de betaling via iDeal verzenden we de Groene kaart zo snel mogelijk. Bij bestellen op werkdagen voor 16.00 uur leveren we de Groene kaart nog dezelfde dag aan bij PostNL!!

1. Gegevens voertuig en premie

 

De geldigheidsduur van de Groene kaart is standaard 15 dagen en gaat in vanaf de gekozen ingangsdatum. VWE behoudt het recht om de Groene kaart te ontbinden als blijkt dat deze ten onrechte is aangevraagd. Zie ook de Algemene Voorwaarden van VWE.

Let op: er mag maximaal 2x een Groene kaart aangevraagd worden op een Nederlands kenteken, uitvoerkenteken of chassisnummer. Vervolgaanvragen worden niet geaccepteerd door de verzekeraar.

2. Gegevens eigenaar/bestuurder voertuig

3. Legitimatiegegevens