Navigatie Link overslaanVWE » Particulier » Milieusticker

Bestel online je milieusticker

Waarom?


In de meeste Duitse steden, zoals Berlijn of Düsseldorf, heb je een milieusticker nodig. Op de website van de Duitse Umweltbundesambt vind je een actueel overzicht van alle steden met een Umweltzone:

> Bekijk hier de actuele informatie Umweltzones in Duitse steden

De umweltzones bevinden zich uitsluitend in stedelijk gebied. Als je enkel gebruik maakt van de Duitse snelwegen, heb je dus geen milieusticker nodig.

Direct bestellen?

Direct online een milieusticker bestellen? Voor slechts €12,50 inclusief verzendkosten!

Vraag de sticker op werkdagen voor 16.00 uur aan en we leveren de sticker nog dezelfde dag aan bij PostNL!

Direct bestellen

Voorwaarden


We kunnen alleen milieustickers leveren voor Nederlandse kentekens. Om de groene sticker op je auto te mogen plakken moet de auto voldoen aan deze voorwaarden:
 

Groene sticker:

  • Benzine, LPG of hybride auto's die voldoen aan uitlaatgasnormen Euro 2, Euro-3 of Euro-4 (meestal vanaf 01 januari 1993)
  • Dieselauto’s die voldoen aan uitlaatgasnormen Euro-4 of Euro-5 (meestal vanaf 1 januari 2006) of Euro-3 en daarna een roetfilter ingebouwd hebben gekregen
  • Auto’s met elektrische aandrijving of een brandstofcel
     


Let op: de jaartallen zijn algemene richtlijnen. In sommige gevallen heeft een oudere auto wel al een motor die voldoet aan strengere uitlaatgasnormen.
 

Bestellen


Vul hieronder alle benodigde gegevens in en vraag direct een (groene) milieusticker aan. Na de betaling via iDeal verzenden we de milieusticker zo snel mogelijk. Bestel de sticker op werkdagen voor 16.00 uur en we leveren nog dezelfde dag bij PostNL aan!

Persoonsgegevens

Factuuradres

Postadres (indien dit adres hetzelfde is als het factuuradres kun je dit leeg laten)

Vul het kenteken correct in, zodat wij de juiste milieusticker kunnen leveren.