VWE gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord.
Navigatie Link overslaanVWE » Particulier » Milieusticker

Milieusticker bestel je hier online

Waarom een milieusticker?


In de meeste Duitse steden, zoals Berlijn of Düsseldorf, heeft u een milieusticker nodig. Op de website van de Duitse Umweltbundesambt vind u een actueel overzicht van alle steden met een Umweltzone:

> Bekijk hier de actuele informatie Umweltzones in Duitse steden

De umweltzones bevinden zich uitsluitend in stedelijk gebied. Als u enkel gebruik maakt van de Duitse snelwegen, heeft u dus geen milieusticker nodig.

Direct bestellen?

Direct online een milieusticker bestellen? Voor slechts €12,50 inclusief verzendkosten!

Vraag de sticker op werkdagen voor 16.00 uur aan en we leveren de sticker nog dezelfde dag aan bij PostNL!
 

Direct bestellen

Voorwaarden


We kunnen alleen milieustickers leveren voor Nederlandse kentekens. Om de groene sticker op je auto te mogen plakken moet de auto voldoen aan deze voorwaarden:
 

Groene sticker:

  • Benzine, LPG of hybride auto's die voldoen aan uitlaatgasnormen Euro 2, Euro-3 of Euro-4 (meestal vanaf 01 januari 1993)
  • Dieselauto’s die voldoen aan uitlaatgasnormen Euro-4 of Euro-5 (meestal vanaf 1 januari 2006) of Euro-3 en daarna een roetfilter ingebouwd hebben gekregen
  • Auto’s met elektrische aandrijving of een brandstofcel
     


Let op: de jaartallen zijn algemene richtlijnen. In sommige gevallen heeft een oudere auto wel al een motor die voldoet aan strengere uitlaatgasnormen.
 

Milieusticker bestellen


Vul hieronder alle benodigde gegevens in en vraag direct een (groene) milieusticker aan. Na de betaling via iDeal verzenden we de milieusticker zo snel mogelijk. Vraag de sticker op werkdagen voor 16.00 uur aan en we leveren de sticker nog dezelfde dag aan bij PostNL!

Vul het kenteken correct in, zodat wij de juiste milieusticker kunnen leveren.

Persoonsgegevens

Factuuradres