Alcoholtesters

Waarom heb ik een alcoholtester nodig? 

Om het aantal verkeersongevallen terug te dringen, raadt de Franse overheid reizigers aan om alcoholtesters mee te nemen.

alcoholtester

Op zoek naar een alcoholtesters die voldoen aan de Franse en Europese wetgeving? Bestel deze eenvoudig bij VWE voor slechts € 7,95. Je betaalt geen verzendkosten.

BESTEL NU!

Waarom heb ik een alcoholtester nodig?

Wil je er zeker van zijn dat je veilig de weg op mag in Frankrijk? Dan is een alcoholtester een must have voor je autovakantie. Om het aantal verkeersongevallen terug te dringen, raadt de Franse overheid reizigers aan om alcoholtesters mee te nemen. De testers van Alcoline zijn betrouwbaar en veilig voor eigen gebruik. Hieronder leest je hoe je deze precies gebruikt.

De alcoholtester van Alcoline: betrouwbaar en snel

De alcoholtesters van Alcoline bevatten het keurmerk NF. Zo ben je er zeker van dat de testen betrouwbaar zijn. In Frankrijk raadt de overheid deze testers sterk aan om het aantal verkeersongevallen terug te dringen.

Alcoholtester bestellen

Bestel de alcoholtesters van Alcoline voor slechts € 7,95. Vraag de alcoholtester werkdagen vóór 17:00 uur aan en wij bieden deze nog dezelfde dag aan bij PostNL!

BESTEL NU!

Hoe werkt de blaastest van Alcoline?

Haal het testbuisje uit de ballon en klik de uiteinden naar elkaar toe. Blaas gelijkmatig in het buisje. Nadat je bent uitgeblazen, plaats je het testbuisje in het blauwe uiteinde van de ballon. Vervolgens druk je de ingeblazen lucht volledig uit de ballon. Houd het testbuisje minimaal een minuut in je hand. Bekijk de uitslag. Blijven de kristallen wit? Dan mag je de weg op. Kleuren de kristallen rood? Dat betekent dat er meer dan 0,5 promille alcohol in je bloed zit.

Wist je dat...

Op rijden onder invloed fikse boetes en celstraffen staan?

Een alcoholtester met NF-keurmerk voldoet aan de Europese wetgeving?

Een alcoholtester een houdbaarheidsdatum heeft?

Hoeveel glazen alcohol mag je drinken in Frankrijk?

De maximale toegestane hoeveelheid alcohol voor bestuurders is 0,5 promille. Dat komt neer op ongeveer twee glazen alcohol. Voor beginnende bestuurders gelden strengere regels. Een beroepschauffeur mag slechts 0,2 promille alcohol in het bloed hebben. In Frankrijk gelden fikse boetes op het rijden onder invloed.

Welke voorwerpen moet je verplicht in je auto hebben in Frankrijk?

Er zijn een aantal voorwerpen die je verplicht mee moet nemen op je reis naar Frankrijk. Dit zijn:

  • De gevarendriehoek. Plaats deze bij een ongeval of pech onderweg op een veilige plek waar deze geen risico oplevert voor andere weggebruikers.
     
  • Veiligheidsvest. Bewaar deze op een plek in de auto waar je gemakkelijk bij kunt, dus niet in de kofferbak. Reis je met meerdere inzittenden? Dan is het aan te raden om meerdere veiligheidsvesten mee te nemen. Het vest moet voldoen aan de Europese norm: EN 20471:2013. Dit betekent dat deze fluorescerend oranje, rood of geel moet zijn en retro-reflecterende strepen moet bevatten.

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op