Groene kaart

Bestel hier uw groene kaart verzekeringsbewijs ten behoeve van exportvoertuigen. Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden! Bestellen kan al vanaf € 69,00

autorijden

Groene kaart bestellen

1/4

1. Gegevens voertuig en premie

Uw aanvraag wordt op werkdagen tijdens kantooruren (09:00 - 16:00 uur) in behandeling genomen. U bent verzekerd vanaf het moment dat u de polis per e-mail heeft ontvangen. 

Soort Groene kaart

inclusief assurantiebelasting

inclusief assurantiebelasting

inclusief assurantiebelasting

De geldigheidsduur van de Groene kaart is standaard 14 dagen en gaat in vanaf de gewenste ingangsdatum. VWE behoudt het recht om de Groene kaart te ontbinden als blijkt dat deze ten onrechte is aangevraagd. Zie ook de Algemene Voorwaarden van VWE.

Verplichte velden

Voordelen

Direct verzekerd na export
Betrouwbare verzekeringsmaatschappij
WA dekking in Europa

 

Eenvoudig besteld


Bestel direct online de Groene kaart via onderstaand aanvraagformulier. Na de betaling via iDeal verzenden we de Groene kaart zo snel mogelijk. Bij bestellen op werkdagen voor 16.00 uur leveren we de Groene kaart nog dezelfde dag aan bij PostNL!!

Goed verzekerd op weg is onbetaalbaar. (Prijzen inclusief assurantiebelasting)

Personenauto € 85,00
Motorfiets € 85,00
Vrachtwagen € 129,00
Aanhangwagen, caravan of oplegger € 69,00

Komt mijn auto in aanmerking voor een Groene kaart?


Om in aanmerking te komen voor een tijdelijke Groene kaart dient het voertuig aangemeld te zijn voor export. Alleen dan kunnen wij de tijdelijke groene kaart verstrekken.

 

Waarom een Groene kaart?


Exportvoertuigen die rijdend naar het land van bestemming worden gebracht, moeten WA-verzekerd zijn. Omdat de Nederlandse verzekering stopt zodra een voertuig op export wordt gezet, is het belangrijk om een tijdelijke verzekering af te sluiten. Dit kan met de Groene kaart van VWE, gemakkelijk online te bestellen!

De Groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs, heeft een WA-dekking en is 14 dagen geldig. Deze verzekering bieden we aan via verzekeraar a.s.r. een zeer betrouwbare verzekeraar.

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op