nieuwsbericht

4 tips voor de beste foto’s bij uw advertenties

Onze nieuwe sales collega werd onlangs ingewerkt en ging een dag mee op pad met een accountmanager. Hij was bij een klant die onlangs had gekozen voor ons adverteersysteem en meer uitleg wilde over wat er allemaal mogelijk was. Zo kwam hij erachter dat er nog best veel vragen leven over hoe de beste foto’s van auto’s te maken en deze eenvoudig te plaatsen bij de advertenties. Daarom hier een viertal tips om ook optimaal te kunnen adverteren:

Tip 1: wassen!

Het lijkt misschien een overbodige tip, maar een schone auto is toch echt het begin van een advertentie die goed aanslaat bij de kijker. Dus eerst wassen, poetsen en dan pas foto’s maken.

Tip 2: een vaste plek om foto’s te nemen
Maak van alle auto’s op dezelfde plek foto’s. Heeft u een mooie plek voor het pand, in de showroom of in de directe omgeving? Kies er een uit en fotografeer de auto’s altijd op die plek, op dezelfde manier en vanuit dezelfde hoek. Uw advertenties stralen hierdoor rust en vertrouwen uit.

Tip 3: foto’s plaatsen vanaf uw mobiel
Tegenwoordig gebruiken we onze smartphone natuurlijk voor veel meer dan alleen bellen. Mooie foto’s maken we eenvoudig met de camera op onze mobieltjes. Alleen hoe krijgt u ze dan snel bij uw advertentie op Mijn VWE? Log op uw telefoon in op ‘Mijn VWE’. En voeg de geselecteerde foto’s vanaf uw mobiel aan de advertentie toe. Of verbind uw telefoon met een USB-kabeltje aan uw computer. En zet de foto’s op deze manier op uw PC, zodat u ze daarna eenvoudig toevoegt aan uw advertenties.

Tip 4: Foto’s draaien en verkleinen
Let er wel op dat u de foto in de juiste richting draait (staand of liggend), vóórdat u ze in Mijn VWE toevoegt, zodat deze op de goede manier bij de advertentie wordt geplaatst. En let er op dat de foto’s niet te groot zijn (maximaal 5 MB). U kunt dit eenvoudig in de instellingen van uw telefoon aanpassen.

Meer weten over optimaal adverteren bij VWE? Check hier alle informatie.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op