nieuwsbericht

Automarkt Nederland klaar voor de toekomst

Update 01-01-2022: Automarkt Nederland is gestopt op 31-12-2021

Automarkt Nederland heeft een nieuw concept geïntroduceerd dat het voor elk autobedrijf, groot of klein, laagdrempelig maakt om naar de markt te komen. Michel Corveleijn, Directeur Automarkt Nederland, neemt je mee in de nieuwe werkwijze.
 

Pro of Flex?
Om mee te kunnen doen aan de Automarkt, sluiten onze klanten vanaf januari geen kwartaalabonnement meer af, maar kiezen ze uit twee lidmaatschappen: Pro en Flex.

  1. Met het Pro-lidmaatschap zijn de grotere bedrijven, die elke week meerdere auto’s meenemen naar de markt, voordeliger uit. Deze bedrijven hebben vaste standplaatsen en vooraanvoer op maandag is altijd inbegrepen.
  2. Het Flex-lidmaatschap maakt het voor elk bedrijf mogelijk om tegen een klein bedrag per maand, slechts €4,95, al mee te doen. Je hebt dan geen vaste standplaats op de markt, maar je bepaalt zelf welke week je wel en niet komt. Je betaalt dan per auto een apart bedrag. Vooraanvoer is ook bij het Flex-lidmaatschap inbegrepen.


Auto’s online aanmelden
Elke auto die een bedrijf meeneemt naar de markt, dient vooraf aangemeld te worden via het online handelsplatform: Automotive Trade Center. Hierdoor worden de auto’s gelijk online zichtbaar voor alle (internationale) Automarkt kopers op zowel het online verkoopplatform als op Automarkt.nl. Daarnaast worden de auto’s kosteloos geadverteerd op Mobile.de en Exportwagen.eu. De internationale handelaren kunnen dus van tevoren bekijken welke voertuigen er dinsdag op de markt staan en met een gericht doel naar Beverwijk komen. En dan is het zomaar mogelijk dat er meerdere geïnteresseerden tegelijk bij je auto staan!

Groot internationaal netwerk
In de 80 jaar dat de Automarkt bestaat, hebben we een groot netwerk met trouwe kopers opgebouwd. Deze kopers gaan we dagelijks benaderen met het aanbod van de aankomende marktdag, door middel van e-mailingen. Maar we gaan ook verder dan ons bekende netwerk. Door te adverteren in het buitenland, op websites als Mobile.de en Marktplaats, boren we ook een nieuwe markt aan.

De voordelen

  • Flexibele abonnementen
  • Elke week onbeperkt aantal auto's meenemen naar de markt
  • Alleen betalen voor de auto's die daadwerkelijk op de markt hebben gestaan
  • Vooraanvoer op maandag altijd inbegrepen
  • Auto's vooraf online te bekijken door potentiële kopers
  • Kosteloos adverteren op diverse Europese portals


Meer weten? Lees hier alles over Automarkt Nederland.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op