header

Autoservice Opmeer wint maand gratis VWE-diensten door invullen klanttevredenheidsonderzoek

Op  woensdag 10 juni werd door Hugo van Gelderen (accountmanager van VWE in rayon Noord-Holland) een mooi boeket en een waardecheque voor een maand gratis VWE-diensten uitgereikt aan Gerard Smook van Autoservice Opmeer. Wilt u ook kans maken op deze prijs?

Iedere drie maanden wordt deze prijs verloot onder de deelnemers die aan het klanttevredenheidsonderzoek van VWE hebben meegewerkt.


Wat houdt het klanttevredenheidsonderzoek in? 
Klanten die contact hebben gehad met VWE, door een telefoongesprek of een bezoek aan het bedrijf, worden via een e-mail gevraagd mee te werken aan een kort onderzoek. Via een vragenlijst vragen wij aan te geven hoe de dienstverlening wordt ervaren en wat de mening is over onze producten, diensten en onze prijsstelling. Daarnaast is er ook gelijk de mogelijkheid om suggesties te geven voor verbeteringen.


Wat doet VWE met de uitkomsten? 
Onze medewerkers worden mede beoordeeld op de klanttevredenheid. Dit betekent dat wij kijken naar het cijfer dat onze klanten geven voor vriendelijkheid, deskundigheid en dienstverlening.

Suggesties over producten en diensten worden direct doorgegeven aan onze productmanagers, zodat zij dit in de ontwikkeling van onze producten mee kunnen nemen.


Doet u ook mee? 
Werk net als Autoservice Opmeer mee aan ons onderzoek! Het invullen van de vragen kost u maximaal 3 minuten. VWE stelt uw suggesties zeer op prijs en beloont uw inzet en tijd daarom met de kans op een maand lang gratis VWE-diensten. Zo werken we samen met onze klanten continu aan onze dienstverlening, om u optimaal van dienst te zijn!

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op