nieuwsbericht

Autotrust Garanties - Gegarandeerd Goede Garantie

Garantie geven is aan veel regels gebonden. Het recht van de consument op wettelijke garantie en de plicht om betaalde garanties te verzekeren, vraagt om een passende oplossing. De toezichthouder (DNB) is van mening dat een garantie waarvoor de consument afzonderlijk betaalt meestal voldoet aan de kenmerken van een verzekering. Een autobedrijf is geen verzekeringsmaatschappij en mag daarom niet voor eigen risico een garantie verkopen. In de praktijk is dit tot op heden altijd wel gedoogd. Garantievragen.nl geeft u antwoord op de meest gestelde vragen over garantie en houdt u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen van garantie op occasions. 

Per 1 februari wordt de reparatiekostenverzekering Occasion Garant Plan vervangen door Autotrust Garantie. Hieronder leggen we deze overstap graag toe.

Waarom Autotrust Garanties?
Autotrust werkt altijd via de laatste wet- en regelgeving. Daarom heeft VWE gekozen om de Autotrust Garanties ‘in te pluggen’ in Mijn VWE. Occasion Garant Plan werd al door Autotrust geleverd, maar door de Autotrust Garanties nu direct toe te voegen aan Mijn VWE, trekken we alle voorwaarden gelijk. U krijgt hierdoor nog scherpere tarieven, een landelijk bekend label en behoudt u het voordeel om vanuit Mijn VWE al uw garanties eenvoudig af te sluiten. Lees hier alles over de voorwaarden, pakketten en promotiematerialen van Autotrust Garanties.
 

Voordelen Autotrust Garanties:

  • Een verzekerde oplossing die aan wet- en regelgeving voldoet
  • Garantie voor elk type occasion
  • Garantie bij in- en verkoop en onderhoud van een occasion
  • Snelle en professionele claimafhandeling


Gelijk aan de slag
In Mijn VWE gaat u via het voertuigdossier naar het menu ‘Verkoop’. U klapt deze open door op het pijltje te klikken, waarna u op ‘Autotrust Garantie aanvragen’ klikt. U komt vervolgens in het volgende scherm terecht om een garantie aan te maken voor het betreffende voertuig.

grafiek

Kijk hier voor meer informatie of om u direct aan te melden.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op