header

Bedrijfsvoorraadlijst, een handig overzicht voor de afsluiting van uw boekjaar

We naderen het eind van 2016 en dat betekent dat uw boekjaar bijna wordt afgesloten. Voor uw boekhouding is het dan belangrijk om te weten wat er op 31 december exact in uw bedrijfsvoorraad staat. Dat inzicht krijgt u met de bedrijfsvoorraadlijst die u gemakkelijk in Mijn VWE kunt vinden. We laten u zien hoe u dit overzicht kunt uitdraaien.​

Een overzicht van uw bedrijfsvoorraad op de laatste dag van het jaar is voor de boekhouding erg nuttig. Via Mijn VWE kunt u de bedrijfsvoorraadlijst kosteloos opvragen. U doet dit als volgt:

1)  Log in op Mijn VWE

2)  Klik bovenin op Voertuigen en vervolgens op Bedrijfsvoorraad:

grafiek

3)  Klik nu aan de rechterkant op ‘Excel exporteren’  

grafiek

We raden u aan om de lijst op 2 januari aan te maken, voor een zo compleet mogelijk overzicht van de voorraad op 31 december. Controleer wel altijd op de laatste overschrijvingen.


Bedrijfsvoorraadlijst over een periode of uit het verleden

De bedrijfsvoorraadlijst via Mijn VWE aanmaken is kosteloos. Mocht u de bedrijfsvoorraad over een bepaalde periode willen opvragen of van een specifieke datum in het verleden, dan kunt u dit via info@vwe.nl aanvragen. De kosten hiervoor zijn € 50,- (excl. BTW).

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsvoorraadlijsten? Neem dan contact met ons op via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op