nieuwsbericht

De grootste trends in de occasionmarkt: Nationaal Occasion Onderzoek 2015

VWE en Automobiel Management presenteren ook dit jaar het Nationaal Occasion Onderzoek, hét rapport over de trends op de Nederlandse occasionmarkt. Het onderzoek focust met name op de gevolgen voor de aftersales en aftermarket. Dit jaar is voor het eerst ook onderzoek gedaan naar de kenmerken van de occasionkoper, om de branche extra inzicht te geven in de gedragingen van de consument. Wilt u dit jaar als eerste op de hoogte zijn van de resultaten van het Nationaal Occasion Onderzoek? Meld u dan aan voor Driving Business Aftermarket op 1 juli in Putten.

1 juli 2015 | Kasteel Vanenburg te Putten
Van occasions tot illegale sloop, van handel in onderdelen tot oldtimers. Driving Business Aftermarket is een podium om kennis en inspiratie op te doen en om uw vakgenoten te ontmoeten. Benieuwd naar het dagprogramma? Bekijk hier het dagprogramma.
 

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor dealerbedrijven, universele garages, fastfitters, schadeherstellers, opleiders, automatiseerders, onderdelenimporteurs en -leveranciers, franchise- en brancheorganisaties, leasemaatschappijen, fleetowners en occasionhandelaren.

Heeft u nog geen persoonlijke uitnodiging ontvangen en wilt u het event ook graag bijwonen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens inclusief functie naar: m.kolthof@mybusinessmedia.nl   

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over het congres op: http://www.automobielmanagement.nl/dba2015/dba2015.php

Download hier het Nationaal Occasion Onderzoek 2014: www.vwe.nl/noo

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op