VWE Automotive

De laatste trends in de occasionmarkt: Nationaal Occasion Onderzoek 2014

VWE en Automobiel Management presenteren ook dit jaar het Nationaal Occasion Onderzoek, hét rapport over de trends op de Nederlandse occasionmarkt. Het onderzoek focust met name op de gevolgen voor de aftersales en aftermarket, de kurk waarop de autobranche drijft. Een must om als ondernemer in de autobranche van op de hoogte te zijn.

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek worden weer aan de autobranche gepresenteerd op Driving Business Aftermarket. Bovendien publiceren VWE en Automobiel Management samen een handzaam boekje met de belangrijkste resultaten. Wilt u dit jaar als eerste op de hoogte zijn van de resultaten van het Nationaal Occasion Onderzoek, kom dan naar Driving Business Aftermarket op 3 juli in Utrecht. Meld u nu aan en maak gebruik van onze relatiekorting!

 

3 juli 2014 | Mereveld te Utrecht

Het congres Driving Business Aftermarket heeft als thema ‘Kennis = Rendement: de trends en topics in de aftermarket’. Het programma is ervoor bedoeld u te helpen om ook overmorgen met succes te kunnen functioneren en ondernemen. Benieuwd naar het dagprogramma? Bekijk het hier.

 

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor ondernemers en functionarissen in de autobranche die de werkelijkheid onder ogen zien en zichzelf, hun medewerkers en hun ondernemingen gereed willen maken voor de toekomst. Vanuit het thema ‘Kennis = Rendement’ laten experts uit verschillende disciplines hun licht schijnen op de complexe materie.

 

Wat levert dit  congres u op?

U krijgt in het tijdsbestek van één middag een grote diversiteit aan deskundigheid ter beschikking om u op ideeën te brengen en te helpen de juiste wegen in te slaan. Bovendien is er ruim gelegenheid bij te praten met uw branchegenoten en interessante nieuwe contacten op te doen.

 

Meer weten of direct aanmelden?

Kijk voor meer informatie over het congres op http://www.automobielmanagement.nl/dba2014/dba2014.php. Hier kunt u zich ook direct aanmelden en gebruik maken van onze relatiekorting.

 

Download hier het Nationaal Occasion Onderzoek 2013

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op