VWE Automotive

Dienst in de spotlight: SilverDAT VIN informatie

Kent u de exacte fabrieksspecificaties van al uw occasions in de showroom? Weet u of zij Cruise Control of stoelverwarming hebben? Het is dé essentiële informatie die bij het (ver)kopen van uw occasions het verschil kan maken tussen winst en verlies. Met SilverDAT VIN informatie heeft u unieke voertuiginformatie direct voorhanden én bent u uw buitenlandse koper nog beter van dienst. VWE biedt u nu de mogelijkheid om deze dienst gratis uit te proberen. Direct aan de slag?

Volledige fabrieksspecificaties van het voertuig en meer
Doordat u de exacte fabrieksspecificaties heeft kunt u nog specifieker zijn in uw advertenties. Dit geeft uw (potentiële) klanten inzicht in de opties op het voertuig en maakt de verkoopprijs ook makkelijker toe te lichten.

Maar SilverDAT VIN informatie is ook een must bij het exporteren van voertuigen. Zo helpt u uw buitenlandse kopers aan:

  • De fabricagedatum, bij veel landen is deze verplicht bij de invoer van de occasion
  • Het rapport met alle voertuiginformatie en fabrieksspecificaties in meerdere talen (Nederlands, Duits, Engels, Russisch, Frans, Spaans en Italiaans)


“SilverDAT VIN informatie, de basis voor succes bij auto-export”
De NL Car Group werkt sinds enige tijd met SilverDAT VIN informatie. Lees hier waarom zij niet meer zonder SilverDAT VIN informatie kunnen!

Direct aan de slag: gratis uitproberen
Wanneer u op het VWE-dienstenplatform inlogt en naar de dienst 'VIN informatie' gaat (via 'In- en verkoop' of 'Export' op de menubalk), komt u vanzelf in de evaluatieversie terecht, en kunt u direct aan de slag. Probeer het gerust uit, de eerste tien transacties zijn gratis.

Meer informatie?
Klik hier voor meer informatie over SilverDAT VIN informatie. Of neem voor vragen direct contact op met het Klant Contact Center via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op