nieuwsbericht

E-learningmodule beschikbaar voor SilverDAT calculate klanten

Vanaf 1 februari 2016 biedt VWE een e-learningmodule aan voor klanten van SilverDAT calculate, in samenwerking met trainingsbureau VOC. De e-learningmodule is een laagdrempelige manier om het schadecalculatiesysteem van VWE onder de knie te krijgen. Je hebt 24/7 toegang tot de leeromgeving, je bepaalt zelf wanneer en waar je leert. Deze trainingsmodule is inbegrepen in het abonnement en kan door SilverDAT calculate klanten kosteloos gebruikt worden.

De voordelen van de e-learningmodule

 •  Korte video’s die per onderwerp uitleggen hoe het calculatiesysteem werkt
 •  Het abonnement is op bedrijfsniveau. Meerdere medewerkers binnen het bedrijf kunnen er gebruik van maken
 • Altijd up-to-date informatie doordat de wijzigingen in het calculatiesysteem direct in de trainingsmodule worden meegenomen
 • Trainen op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt de training in één keer afmaken of verspreiden over meerdere dagen. De training start op de pagina waar je de laatste keer gebleven bent
 • Je kunt de training ongelimiteerd raadplegen
 • De training dekt het volledige calculatiesysteem af


Meer verbeteringen
Naast de e-learningmodule zijn er nog meer verbeteringen doorgevoerd in SilverDAT calculate:

 • Calculatieresultaat in eigen huisstijl
  Met de printmanager is het mogelijk om je eigen huisstijl toe te passen in de PDF van de calculatie. Zo kun je bijvoorbeeld het bedrijfslogo toevoegen en andere kleurstellingen gebruiken. Dit is zeer eenvoudig te doen doordat het calculatiesjabloon in Word kan worden bewerkt.

 

 •  SilverDAT calculate nu ook geschikt voor tablets
  De grafische onderdeelselectie in SilverDAT calculate is geschikt gemaakt voor tablets. Daarnaast zijn er ook aanpassingen gedaan in de overige schermen van het systeem waardoor  je nu ook eenvoudig een calculatie kunt maken op een tablet of ander mobile apparaat.


Van Basis naar Pro
Met al deze verbeteringen dekt de naam SilverDAT calculate Basis de lading niet meer. Vandaar het product hernoemd is naar SilverDAT calculate Pro.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op