Een dashboard van een auto als nieuwsbericht banner VWE Automotive

Erik van den Heuvel nieuw commercieel manager

Met ingang van 1 februari 2022 verwelkomt VWE Automotive Erik van den Heuvel als nieuw commercieel manager. Hij wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen VWE.

De veranderende mobiliteit en de verschuivingen in de automotive sector zijn de kernvraagstukken waar Van den Heuvel zich met name mee bezig gaat houden. De enorme mogelijkheden in data en IT die VWE biedt, zijn hiervoor de basis.

Mooie stap van Autodata Nederland naar VWE Automotive

Van den Heuvel is geen onbekende in de branche. Hij maakt de overstap van Autodata Nederland, waar hij werkzaam was als managing director. “Na 14 mooie, intensieve jaren bij Autodata Nederland is het tijd voor iets nieuws. Zie het als een volgende uitdaging. Ik heb veel meegemaakt en dus ook veel mogen leren. Ik heb enorm veel zin om mijn ervaring bij VWE te mogen toepassen. VWE is voor Autodata al ruim tien jaar de grootste toeleverancier van data en ik heb met mijn ervaringen een goed beeld van de organisatie kunnen vormen.” – Erik van den Heuvel Piet Renses, algemeen directeur van VWE, is blij met zijn komst: “Ik ben erg verheugd over de komst van Erik. Hij is een vakgenoot met veel ervaring.” Met de komst van deze ervaren manager gaat het commerciële team de platforms en diensten die VWE biedt nog beter op de kaart zetten.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op