evtrader

EVTrader®. Hét nieuwe online EV-Platform voor verkoop en informatie

Er is geen weg meer terug, ‘Electric Mobility’ is een feit. De elektrificatie van voertuigen zoals personenauto’s en bedrijfswagens én de digitalisering van de automarkt is onvermijdelijk, gezien de steeds strengere wereldwijde emissie eisen. Het aanbod van en de vraag naar elektrische voertuigen gaat daarom razendsnel stijgen en daar horen grensverleggende nieuwe online digitale systemen bij.

EVTrader® introduceert daarom vandaag, in samenwerking met VWE Automotive, het eerste exclusieve online EV-Platform voor de in- en verkoop van elektrische auto’s. Ook alle aanverwante onderwerpen over het ‘elektrisch rijden,’ zoals het laden van EV’s, subsidies, laadpalen, verzekeringen, leasing en het laatste EV-Nieuws komen op dit platform aan bod.

Elk autobedrijf in Nederland kan zijn elektrische auto’s adverteren op EVTrader®. Voor autobedrijven die hun voertuigen adverteren via VWE Automotive is dit geheel gratis.

EVTrader® heeft de ambitie om wereldwijd marktleider online te worden bij de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s en bedrijfswagens en om voor consumenten een betrouwbare bron van actuele EV-Informatie te zijn en blijven.

Gratis adverteren op EVTrader.nl via VWE?
Klanten van Mijn VWE loggen HIER in en niet klanten Mijn VWE kijken op EVTrader.nl en melden zich daar aan voor €49,95 per maand. Wilt u adverteerklant worden bij Mijn VWE en daarmee gratis profiteren van EVTrader, dan neemt u contact met ons op: 088 - 893 7020.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op