vwe

Factuurverklaring EUR.1 nu ook online aan te vragen

Als uw klant een Nederlands voertuig wil registreren in een land buiten de EU, kan het hem vaak importvoordeel opleveren wanneer hij kan aantonen dat het voertuig in de EU is gemaakt. Dit kan uw klant aantonen door middel van een Factuurverklaring EUR.1. Sinds kort is het mogelijk om de verklaring online bij ons aan te vragen, waarna u deze de volgende werkdag al in huis kunt hebben!

Met een Factuurverklaring EUR.1 helpt u uw klant om bij import te kunnen aantonen dat het voertuig gefabriceerd is in een land binnen de EU. Dit kan uw koper in veel gevallen importvoordeel opleveren. De EU heeft namelijk met een aantal landen buiten de EU handelsakkoorden gesloten, waardoor uw koper kan profiteren van lagere of zelfs geen heffing van invoerrechten.

Nu online aan te vragen!
Tot voor kort was een Factuurverklaring EUR.1 alleen te verkrijgen bij onze Servicepunten. Maar sinds kort kunt u de verklaring ook online aanvragen. We maken de verklaring dan voor u op en versturen deze (bij bestellen voor 16.00 uur) nog dezelfde werkdag naar u op. Zo kunt u uw klant snel en gemakkelijk aan de juiste documenten helpen.

Hoe werkt het?
Bekijk hier hoe u de Factuurverklaring EUR.1 eenvoudig online kunt bestellen en wat de kosten zijn.


Meer weten?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons Klant Contact Center, via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op