nieuwsbericht

Gaston Software integreert SilverDAT van VWE in Garage Management Systeem

VWE en Gaston Software breiden samenwerking uit

 

Gaston Software, leverancier van Garage Management Software in de ‘Cloud’ voor autobedrijven, heeft als eerste GMS-leverancier van Nederland SilverDAT calculate geïntegreerd in haar pakket. SilverDAT calculate is daardoor nu gemakkelijker beschikbaar voor alle klanten van Gaston Software.

Verbreding dienstverlening
De klanten van Gaston Software hebben nu de mogelijkheid om SilverDAT calculate te gebruiken in het garagepakket. Ron Lelieveld, directeur van Gaston Software is blij met deze koppeling: “door het integreren van SilverDAT calculate gaan wij steeds meer de breedte in met onze dienstverlening, een echt totaalpakket. Schades verwerken in ons softwarepakket past dan ook in onze visie om onderscheidend te zijn. Daarnaast is het een vaak gehoorde wens van veel van onze klanten.” 

Sneller werken vanuit een systeem
Jasper Verweij, Directeur DAT Nederland: “In de afgelopen periode hebben wij samen met Gaston Software gekeken hoe wij hun klanten meerwaarde kunnen bieden. Het laagdrempelige karakter van SilverDAT calculate stelt de gebruikers van Gaston Software in staat om professionele, op OE-normen gebaseerde schadebegrotingen te maken. Dit is geheel in lijn met onze visie en die van Gaston en de wensen van hun klanten. Eenvoudiger en sneller kunnen werken vanuit één systeem”.

Samen in Gorinchem
“Door samen hard te werken, is het gelukt om de koppeling op tijd klaar te hebben voor de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem (8 t/m 10 maart). Waar wij, op uitnodiging van Gaston Software, aanwezig zijn op hun stand met onze DAT-productspecialisten om de nieuwe integratie met trots aan jullie te presenteren”, aldus Marcus Fromberg, Business Consultant bij VWE.
 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op