nieuwsbericht

“Hoe kan ik een hybride auto onder de juiste brandstof adverteren?”

Er worden steeds meer gebruikte plug-in hybrides verkocht; in 2016 ruim twee keer zoveel als in 2015, zo valt te lezen in het Nationaal Occasion Onderzoek. Dat betekent dat deze auto’s ook steeds vaker geadverteerd worden. Daarom krijgen wij geregeld de vraag hoe hybride auto’s onder de juiste brandstofsoort geadverteerd kunnen worden. We leggen het graag uit!

Om uw verkoopkansen te vergroten is het belangrijk om een auto onder de juiste brandstofsoort te adverteren. Daarom kunt u in Mijn VWE 2 brandstofsoorten invullen:

grafiek

De verschillende advertentieportals herkennen het voertuig dan als hybride en zullen de advertentie onder die categorie plaatsen.

Deze velden worden automatisch gevuld, maar kunt u ook handmatig aanpassen. Bijvoorbeeld wanneer een voertuig is omgebouwd naar LPG. Of als u een voertuig liever onder ‘elektrisch’ plaatst, in plaats van ‘hybride’: zet brandstof 1 dan op ‘elektrisch’ en brandstof 2 op ‘n.v.t.’

Meer weten?

Wilt u meer weten over adverteren via VWE? Kijk dan op vwe.nl/adverteren. Heeft u nog vragen over  brandstofsoorten in uw advertentie? Neem dan contact met ons op via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op