header

Hoe kan ik mijn advertenties op mijn eigen website tonen?

Je website is je visitekaartje, is een veelgehoorde uitspraak. Maar voor autobedrijven is de eigen website hun digitale showroom. Daarom is het belangrijk om je voorraad goed op je website te tonen. Een vraag die wij vaak horen is dan ook: “Hoe kan ik mijn advertenties op mijn eigen website tonen?” Via Mijn VWE regel je dit heel eenvoudig. We leggen uit hoe!

Sinds kort is het online platform Mijn VWE uitgebreid met een geheel nieuw advertentiesysteem. Dit nieuwe systeem bevat handige extra tools, om bijvoorbeeld inzicht te houden in de reacties op je advertenties of om een mobiele website te maken. Maar ook een tool waarmee je je advertenties op je eigen website kunt plaatsen: de Voorraadmodule.

Als je adverteert via Mijn VWE heb je automatisch toegang tot de Voorraadmodule. In deze handleiding leggen we precies uit hoe de Voorraadmodule werkt én hoe je de module instelt.

De voordelen van de Voorraadmodule:

  • altijd je actuele aanbod op je eigen website
  • flexibel in weergave en zoekfuncties
  • te koppelen met Google Analytics
  • geschikt voor SEO
  • uitgebreide beschrijving van integratie op website


Meer weten?
Benieuwd naar de andere tools binnen het adverteren via Mijn VWE? Kijk voor alle handleidingen op www.vwe.nl/mijnvwe. Of neem contact met ons op, om alle mogelijkheden te bespreken.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op