nieuwsbericht

Hoe springt uw advertentie eruit? Check hier de 4 opvaltips!

Tegenwoordig adverteert bijna ieder autobedrijf zijn voertuigen online. Daarom is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw advertentie opvalt. Er zijn verschillende manieren om uw advertentie op te laten vallen. Wij geven u vier handige tips.

1. Gebruik een goede titel
Wanneer u begint met het schrijven van een advertentie is het belangrijk dat u goed nadenkt over de titel van de advertentie. Denk vanuit de klant. Wat vindt uw klant belangrijk wanneer hij een voertuig gaat kopen? Op welke termen zoekt hij op internet? Benoem daarom de unieke punten van het voertuig zoals de lederen bekleding, het panorama dak of een navigatiesysteem ook in de titel. Check hier hoe u uw advertentietitel wijzigt in Mijn VWE.

2. Zorg voor een volledige omschrijving
Naast een goede advertentietitel is het belangrijk dat de tekst omschrijving volledig is. Gebruik zoveel mogelijk relevante zoekwoorden in de advertentie. In Mijn VWE heeft u bijvoorbeeld ook nog de mogelijkheid om een Opvaltekst voor Marktplaats toe te voegen. Hierdoor valt de advertentie meer op en is de advertentie beter vindbaar voor uw klanten.

3. Plaats aantrekkelijke afbeeldingen
‘Hoe maak ik mijn afbeeldingen aantrekkelijker’ hoor ik u denken. Dat is eigenlijk heel simpel. Voordat u begint met foto’s maken is het belangrijk dat u het voertuig wast. Maar ook het kiezen van een vaste plek waar u de foto’s maakt is verstandig. Wanneer u deze altijd gebruikt voor het maken van de foto’s straalt dit rust en vertrouwen uit in uw advertenties.

4. Maak gebruik van deeplinks
Indien u een eigen website heeft en adverteert op Marktplaats en Gaspedaal via Mijn VWE kunt u gebruik maken van deeplinks. Dit houdt in dat wanneer er een geïnteresseerde op de advertentie klikt, deze niet meer naar de homepage van uw website gaat, maar direct naar de specifieke pagina van het voertuig.

Meer weten over optimaal adverteren bij VWE? Check hier alle informatie.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op